До и Од модераторот на подфорум Религија

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
А кои се антихристи надвор од форумов?
Прашањево е за џабе...
Твоето алтер его, во ликовите на Молерот и Ставропулос. И одговоров ти е џабе.
За следниот одговор ќе платиш.

П.С. За сите останати. Темава е „До и Од Модераторот.....“. Да не се казнуваме за офтопици.

Зашто е избришан мојот одговор кон постот од @Ipsissimus ?
Ајде, остај го само него на темата па нека баљезгари до смрт а да нема контра-пост, може така?

Зашто е избришан мојот одговор кон постот од @Ipsissimus ?
Ајде, остај го само него на темата па нека баљезгари до смрт а да нема контра-пост, може така?
Затоа што не е по правилата и нормите на форумов. Навреди и недолично однесување не се дозволени. Припази на начинот на кој пишуваш, да не добиеш и казна гратис, покрај бришењето на мислења.

Избришани се два мои постови; зашто? Што беше во нив напишано како причина за бришење?

Викендов (01.04.2017) е закажана неколку часовна "интервенција" низ подфорумов. Дел од темите ќе бидат привремено затворени, некои мислења избришани, некои вратени, можеби казнени/банови... итн итн.

Благодарам.

Последно уредено:
Да прашам зошто сликицата на подфорумов Религија има еден симбол што го преставува само православното христијанство?
Зошто сликата не е комбинација од повеќе религиозни симболи со која ќе се асоцира и на други религии?

Сега забележав, па да прашам... иако се мислам дека ова е за админско ниво, може да предложите „на состанок“ ...

Зашто бе ми бришете постови.....имаше овој добра поента :facepalm:

@Атеист, ќе дадеш образложение зошто ми бришеш постови?

@Атеист, ќе дадеш образложение зошто ми бришеш постови?
Затоа што не се во склад со правилата на форумов. Лични навреди и квалификации нема да ви дозволам. За следни слични постови следи казна.

Затоа што не се во склад со правилата на форумов. Лични навреди и квалификации нема да ви дозволам. За следни слични постови следи казна.

Еден од поголемите бунтовници на Религија станал модератор :) Браво сум те воспитал со воспитни :)

Еден од поголемите бунтовници на Религија станал модератор :) Браво сум те воспитал со воспитни :)
Не е до мене, до тебе ќе да е. ;)

BTW си немаш работа, или.... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom