Дно дна

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
"Таму каде се вртат главните скопски фаци, каде бизнисмените договараат зделки, политичарите стратегии, а скопските шмизли шеми, ти можеш да бидеш оној кој ќе им го носи арсеникот во кафето."

Прифаќам да работам за без плата.

Дно дна
Пазете ова. На еден познат скопски кафич му затребал персонал па објавил сосема стандарден оглас. Е сега, некој сакал да го "појача" огласот па на портал склопил таков текст што ти доаѓа да си направиш кавал, да заминеш в гора и никогаш да не се вратиш во пореметената скопска котлина. Вака оди возбудливиот текст: "Таму каде се вртат главните скопски фаци, каде бизнисмените договараат зделки, политичарите стратегии, а скопските шмизли шеми, ти можеш..." Погодете што! Погодете што!!!
off.net.mk-20354.jpg

Јас кога ви викам дека полудевме вие не ми верувате, скроз одлепивме.
Ај бе сега и ти не го претерувај, инвентивен тип си пишал интересен оглас малку поразличен од другите.
Или ти сакаш како од снупи да биде Бараме конобарка сериозна жена со обврски, со најмалку 6 години брак и две деца.:pos:

Може да го замислите огласот за хигиеничари во локалов: „Таму каде се вртат главните скопски фаци, каде бизнисмените договараат зделки, политичарите стратегии, а скопските шмизли шеми, ти можеш да бидеш оној кој им ги чисти гомната.

Еве го правиот човек за таа работа. Ни хигиеничар, ни никој друг, туку само...

61533_1619304086994_1368152814_31640871_1662910_n.jpg

leandra
Многу одат на тим билдинзи, само препишуваат и учат без разбирање. Ќе цитирам еден незнаен филозоф од кајгана: „Сексот и градот е СЕРИЈА.“ :)

Taму кај шо се вртет главните скопски фаци
таму каде вискито греит душата и сликет папараци
на наши маси ја да си идам
да видам Фрле, Ѕинго да видам
да видам дали нафтата и за нив поскапвит
ко и за нас...
таму кај шо бизнисмените договарет зделки
политичари стратегии
а скопските шмизли шеми и сите глумет боеми
ти мојш да бидиш тој...

бомбаш самоубиец!

Не, ја не можам овде да седам
не, ја не можам расипано месо да гледам
дајте ми бомба ја да си метнам
и во слободен лет со нив да летнам

Замислете па каков би бил огласот за сплавовите. Таму каде мириса на фекалии каде комарците те цицаат како свекрва на снаа, каде ветерот кој дува мириса на муљ, каде барокот ти го зашеметува погледот. Дали си тој кој ќе биде член на нашата посада. Аплицирај на ........

Замислете па каков би бил огласот за сплавовите. Таму каде мириса на фекалии каде комарците те цицаат како свекрва на снаа, каде ветерот кој дува мириса на муљ, каде барокот ти го зашеметува погледот. Дали си тој кој ќе биде член на нашата посада. Аплицирај на ........
„Таму каде се вртат главните скопски фаци, каде бизнисмените договараат зделки, политичарите стратегии, а скопските шмизли шеми, ти можеш да бидеш оној кој ќе им ги брка мувите.“
Биди муваломавтач со можност за унапредување во капетан лаЃе.

kurtonite mnogu se kurcat ,dodeka ima uste napaleni tinejgerki taka ke bide,gazdite nacukaa po 35-40 godini i use glumat ludilo,ne be nie ne znaeme kade e semata,pa oni da ni kazat :facepalm:,seljacista

И аутоматски ти стануваш шема. Па кога ќе почнеш да се фалиш со тоа...абе кај ќе ти се гледа крајот. -Го знаеш бе овој и овој? -Го знам. -А овој и овој? -И него го знам.- А онаа шмизлата...? -Ја знам бе. -Епа знаеш што? -Што? -ЈА КАФЕТО ИМ ГО НОСАМ! ВАУ:eek:

:pos:
Дека е смешно смешно е ама дека ќе успее огласот ќе успее.
Еве сега да не беше таков огласот немаше да чујам. Во Македонија сите сакаат да заработат некаков денар па еден ваков комичен оглас ќе ги натера да се пријават можеби.
Така да браво за тој што го пишувал огласов :pos:

leandra :cuc: Огласов за хигиеничари ќе натера и луѓе со факултет да подразмислат за работата :cuc:

Абе лигуши едни.....криво ви е оти нема да носите кафе на познати скопско-опинци фаци,бизнис газди(што чекаат да ги почастат кафе),и политички полтрони!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom