Дневна доза сеир!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
satorpicost8.jpg

Значи поентата ми е, да се организираме, и да собереме кеш париче со цел на другарот да му купиме када, при што, дотичниот ќе има услови да ги задоволи сите оние кои ќе посакаат да ги искористат убавините на бањата...

Me like your sense of humor.

Ќе отворев тема во општи муабети: ''Апел за помош'' али мил ми е животот.
Убаво што беше со нас Џиџи. Среќно.

Me like your sense of humor.

Ќе отворев тема во општи муабети: ''Апел за помош'' али мил ми е животот.
Убаво што беше со нас Џиџи. Среќно.

:)

Ајде... зависи од кинтата шо ќе се собере, како ќе се поставам во однос на тушот :pipi:

[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]WARNING

[/SIZE][/FONT]

- калкулатор

F0801788B5B8D647A0945727B173805B.jpg

- далечинско
8E1E05F1518EE34D810D1B0B3E7D889C.jpg

- касетофон
95047D1D2ED7744D8EDF8FDA296619DC.jpg

- двд плеер
9A54CA36295ED449A95A37AD1748074F.jpg

- навлажнувач на воздухот
4F91E4C97CC188468ADA7FA6CB2F5732.jpg

- шредер
1B3EB9AB5714E14394AF4F77CDE7B1EA.jpg

- прочистувач на воздухот
C9F2A6C81E57754C93D806CA9BE629A1.jpg

Дневна.. ноќна доза сеир...

Видете тие будните што има на Канал 5...

Том и Џери....

ДОБРО КОЕ ДЕТЕ ГЛЕДА КАНАЛ5 во 5 наутро???????

eve kako izgleda vtora svetska vojna (gamer edition)
2worldwargamersug6.gif

Имав еден муштерија и ми вика да му го испратам писмово .... уште во првата реченица приметив дека не е нешто в ред и му викам " чика сигурен си дека баш вака сакаш да го пратиш ова ? не би било лошо малце да напрајме измени " .... ми рече " шо разбираш ти " и од инет вака го пратив

aaaaaaabp9.jpg

Хахаха писмото! :pos: Геџо и го остави вака да го прати писмото? Па никој нема да го прочита таму (=

Фергусон: Роналдо нема лимит Менаџерот на Манчестер Јунајтед, Алекс Фергусон изјави дека Кристијано Роналдо нема лимит на работите што може да ги направи на еден натпревар. “Кој ќе рече дека Роналдо нема да постигне хет-трик на некој друг натпревар.” – рече Фергусон. “На начинот на кој игра тешко дека некој ќе се осмели да каже дека тој нема да биде на врвот.” “Тој се подобрува на секој натпревар. Веќе има постигнато 22 погодока и тоа е прекрасно.”
“Летоска се запрашавме: Дали може повторно да одигра одлично? Неможев да кажам не.”
“Тој е играч кој се подобрува постојано. Покажува огромна зрелост. Неговите одлуки се покажуваат подобри секој нареден пат. Неговото знаење се подобрува.” – заврши Венгер.
Ferguson1.jpg

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4bf7-93ab-a55af9618ca7&ln=3&typeBack=default
Oх бре..кога ке се научат да пишуват.:pos2:

Фергусон: Роналдо нема лимит Менаџерот на Манчестер Јунајтед, Алекс Фергусон изјави дека Кристијано Роналдо нема лимит на работите што може да ги направи на еден натпревар. “Кој ќе рече дека Роналдо нема да постигне хет-трик на некој друг натпревар.” – рече Фергусон. “На начинот на кој игра тешко дека некој ќе се осмели да каже дека тој нема да биде на врвот.” “Тој се подобрува на секој натпревар. Веќе има постигнато 22 погодока и тоа е прекрасно.”
“Летоска се запрашавме: Дали може повторно да одигра одлично? Неможев да кажам не.”
“Тој е играч кој се подобрува постојано. Покажува огромна зрелост. Неговите одлуки се покажуваат подобри секој нареден пат. Неговото знаење се подобрува.” – заврши Венгер.
Ferguson1.jpg

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4bf7-93ab-a55af9618ca7&ln=3&typeBack=default
Oх бре..кога ке се научат да пишуват.:pos2:
Леле, леле, леле кои будали! :tapp::tapp::tapp:
Почнал Фергусон, па завршил Венгер. А, у средина збореле уште некои. :)
:pos: :pos: :pos: :pos:

Хахаха писмото! :pos: Геџо и го остави вака да го прати писмото? Па никој нема да го прочита таму (=

Да :) .... и после чуди се 6 години рецка што не му мавале :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom