Дивјаштво во фудбалот

• Креатор на темата Креатор на темата superstarpizza
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен треба ама ептен треба да му пукне филм на типов па да го рога вака а што не верувам дека му пукнал филмов на пепе да го рога.Фан сум на реал ама колку и да сум за нив вакво нешто не би толерирал.Сепак од 10 натпревари ваљда ќе ја научи лекцијава.

Мене вака да ме рогне ќе му ја изместам фацата одма.Па и 100 натпревари казна да добијам.Мене вака некој да лечи комплекси не може.

Браво за Пепе добро им покажа! :sport1:
А другите зошто серете не ми е јасно како на вас да ве натепале?:)

Срамота е вака бе...ццццццц...:tapp:
Играч од голем тим како Реал М да направи вавко нешто ...

И тој од Хал Сити направи глуп потег против Ливерпул

Слепец тежок, нека го удри вака Гатузо или Адриано па ќе ја најде мајкаму. Цц ме зачуди Пепе, срамота. Јас би му дал година дена забрана за игра ...
хахахахаха општо да беше во италија не ќе можеше да игра поќе во живот фудбал:vozbud:

Ајде земите и барајте, за секој груб старт отворите тема...Што беше беше, секој си има вакви моменти (добро не баш секој ама 60%), вакви испадни моменти, незнам зошто толку галама.

Ајде земите и барајте, за секој груб старт отворите тема...Што беше беше, секој си има вакви моменти (добро не баш секој ама 60%), вакви испадни моменти, незнам зошто толку галама.

Овоа беше се само не е момент. Го бутка го мава еднаш, го мава вторпат, после го корне за коса и го штипше за раката, па уште на крај го гази по ногата. Ако сака да прави нешто такво слободно може да оди или во кик-бокс, или уште поарно нека се пријави во кечери, па ќе слушаме како Џака Накот коментира за него.

Недај боже Гатузо да го изнервираш!
Абе ова ни Гатузо не го прае, он кога и да напрае фаул дава рака...
Ова е баш дивјаштво, незнам шо постигна Пепе со тоа шо го напрае, секој е некогаш нервозен ако реагираат сите вака на терен шо ќе биде :toe:

Што саката бе и вие Чоек од планина донесен фудбал да игра ццц доживотна казна и упут за Бардовце од мене:toe:

Слепец тежок, нека го удри вака Гатузо или Адриано па ќе ја најде мајкаму. Цц ме зачуди Пепе, срамота. Јас би му дал година дена забрана за игра ...

:pos2::pos2: Ѕвер си, ме изнасмеа

он топик, се согласувам со боби4е, казната си е на место, дечкото испиздел на момент и толку се дешава, тој Хунт му ја искрши главата на Чех, тој будалата на едуардо ногата од ментеше му ја извади па не се дигало галама олку

:pos2::pos2: Ѕвер си, ме изнасмеа

он топик, се согласувам со боби4е, казната си е на место, дечкото испиздел на момент и толку се дешава, тој Хунт му ја искрши главата на Чех, тој будалата на едуардо ногата од ментеше му ја извади па не се дигало галама олку

епа тоа е проблемот бате Боб, тие клубови не им ги напатувалеклубовите на овие “душебрижници-заштитници на фудбалот-чуствителни и обзирни момчиња’’ овде
Да се разбереме, реал и јас го мразам епетен ептен многу, со Интер заедно ми се :) ама да користам афектна жута минута на еден играч* како вентил за избацуање комплекси, тоа не

* играч што нема кој не би го сакал да игра кај него и нема кој не би го бранел “да е негов’’

Знам дека ви боде Реал во очи, па мрсите муда за Пепе. Никој не го оправдува, ама да се отвори тема и да се плука по него...Како што кажав, ако отвораме за секој старт посебна тема кај ќе му биде крајот. Адриано не е крив, Гатузо не бил крив затоа што после кршење нога му подава рака, пази го ова...Тој што му ја скрши ногата на Едуардо, крив е ама не е толку, нога му скршил не го удрел со клоца па и ти...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom