Aбе не се прави улав, ми споредуваш остри ( ма нека бидат и преостри ) стартови со некој што газеше и шутираше противнички играч по досуден пенал, капак на Се, не се извинува, напротив, уште еднаш дур лежи на земја го гази и го фаќа грубо за рака и глава . По истиот испад мава бокс на друг играч и се тепа пред тунелот . . . Се тоа склопено во 4-5 минути . Кога ке најдеш нешто вакво ( пакет 4 во едно ) од Гатузо, Матераци и остали касапи во фудбалот . . . . . титкај .
И прекинете со давање некои бедни оправдувања за ова што го видовме од Пепе, истите едноставно ги нема . . . помирете се дека типот направи нешто што е реткост во фудбалот а и не се памти кога последен пат ваков испад имало од играч ( ова според голем број на спортски новинари низ светов ).
Да биде поапсурдна ситуацијава, гнасите од Реал планираат да поднесат жалба за престрогата казна :pos2: . . . уф што ке ми биде мило шо Барса ке си игра к*рташак на Бернабе, штета за Касиљас, супер играч и личност е, вистински спортист .
p.s. Не глуми џандар на форумов и не кажувај кој што треба да пишува и што не треба да пишува, не се лажи дека Реал ни бодат очи во Шпанија, искрено, мене првите оноа АПЛА ми бодат очи, дел ради поените, дел поради нивните 94 погодоци на 5 кола до крајот . :smir:
Убаво кажа Ферги за Р.М., динусаоруси, мафијаши, ѓубриња, незнам со кое лице поднесуваат жалба, и онака доволно се избламирани пред фудбалскиот свет .