Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
При мене чеда божји и дај да не одиме оф топик ќе не сфатат несериозно и ќе не караат![]()

Сигурен сум дека и ја знаеш а и 2498 пати досега сум ја пишал,
Hvala i tebi. Ќе си ја најдеш, неодговарачу на поставени прашања.Repetito mater studiorum est (или таќе некако...).
Дај ја и по 2499-ти пат.
Хвала.
2.Бла-бла-бла...
Одговорено е на форумов, на соодветна тема и прашања. Провери, одговорот го имам дадено и се наоѓа некаде меѓу моите 16000 дописи на форумов.
До кога ќе верглаш едни и исти прашања, кои веќе се одговорени?...
A oд кај знаеш дека госпот не бил прерушен во ренџеро кој го спасил пукајќи во воздух?Пoмoзи бoже ситуaцијa.
Амa лoшa прoценкa и тaјминг.
http://reporter.mk/2016/03/11/се-надеваше-дека-ќе-му-помогне-семоќни/
Колку за потсетување:
Добро знаеш и ти дека незнаешзнам јас каков беше
Сето знаење што го имаш за христијанството го процесираш во твојот ум, па си праиш некоја си илузија од сето тоа па го користиш спротивно од намената и негово негирање и изпревертување. 
На пример кога некој духовноста ја користи за да негира земни сознанија како старост на земјата или еволуција?Неможеш да направиш разлика од земно и небесно т.е од духновно и недуховно
Против Исус е секој оној кој сака да го прикаже лажно и од евреин со кралско потекло кој се обидел да крене бунт против рим и во таа борба загина, да го прикаже како некој син божји кој претварал вода во вино, одел по вода и воскреснал.Добро знаеш и ти дека незнаешСето знаење што го имаш за христијанството го процесираш во твојот ум, па си праиш некоја си илузија од сето тоа па го користиш спротивно од намената и негово негирање и изпревертување.
Неможеш да направиш разлика од земно и небесно т.е од духновно и недуховно, не си имал никакво искуство нити пак имаш некоја пракса или случка со тоа.Ама стварно се надевам дека се случи тој пресврт, 20.000+ мислења, 90% ти се против Исус и христијанството, само 3 секунди од тоа погоре што го пишав сето тоа ти пага во вода и ке ти оди во нагорна линија т.е во правец кај што треба да оди![]()
Ne go znais ti let be bratu. Toj i zatebe znaj pojke odtebe[DOUBLEPOST=1457954676][/DOUBLEPOST]Добро знаеш и ти дека незнаешСето знаење што го имаш за христијанството го процесираш во твојот ум, па си праиш некоја си илузија од сето тоа па го користиш спротивно од намената и негово негирање и изпревертување.
Неможеш да направиш разлика од земно и небесно т.е од духновно и недуховно, не си имал никакво искуство нити пак имаш некоја пракса или случка со тоа.Ама стварно се надевам дека се случи тој пресврт, 20.000+ мислења, 90% ти се против Исус и христијанството, само 3 секунди од тоа погоре што го пишав сето тоа ти пага во вода и ке ти оди во нагорна линија т.е во правец кај што треба да оди![]()
Sekad barate dokazi a za toa sto naukata vi go vika veruvate zdravo za gotovo. Ti se uveri, najde dokaz deka od majmun stana covek? Veruvavte cvrsto deka na mars ke najdete marsovci ama ocito u mnogu pogolem krug nema traga od za nas vidliv zivot. Ti ja vide zemjata ko se rodi? Ne. Samo se palis na izjavite na nekoj sto misli oti i zaebal vernicite so nekoe otkritie.На пример кога некој духовноста ја користи за да негира земни сознанија како старост на земјата или еволуција?
Eте уше едно дете кое бегаше од часови и појма нема она за шо пишува.Ne go znais ti let be bratu. Toj i zatebe znaj pojke odtebe[DOUBLEPOST=1457954676][/DOUBLEPOST]
Sekad barate dokazi a za toa sto naukata vi go vika veruvate zdravo za gotovo. Ti se uveri, najde dokaz deka od majmun stana covek?
Не е тоа поентата, или не ја разбираш или неможеш да ја разбереш!Sekad barate dokazi a za toa sto naukata vi go vika veruvate zdravo za gotovo. Ti se uveri, najde dokaz deka od majmun stana covek? Veruvavte cvrsto deka na mars ke najdete marsovci ama ocito u mnogu pogolem krug nema traga od za nas vidliv zivot. Ti ja vide zemjata ko se rodi? Ne. Samo se palis na izjavite na nekoj sto misli oti i zaebal vernicite so nekoe otkritie.