Дискусија околу Полицијата

Eпа ајде тогаш ќе се вртиме во круг - поставен е знак 50 од истата таа сообраќајна полиција/инженери ватевр на многу делници низ Македонија каде што не ви стиска газот да казнувате. Зошто ве нема таму?
Кај што ќе ни наредат таму работиме
И пак ке ти повторам сообраќајна полиција не поставува сообраќајни знаци.

Кај што ќе ни наредат таму работиме
Епа тогаш што се контраш со пола форум овде дека не сте никаква полиција туку инкасатори и кучки на Оливер?

За други држави може не знам ама знаеш дека во Словенија колеги твои во бркотници се впуштаат каде сакаат ако видат дека некој се будалее по пат, дека нема таму - така ми кажаа, таму ме пратија?

@hack3ngin3 Случајно ја отворив темата, и гледам дека си полицаец. Сакам да те прашам нешто, без навреда. Дали си и ти од оние кои застануваат рандом кола, возачка, сообраќајна (тоа ајде ок), и следно поставуваат прашање ,,кај одиш"?
Мислам ова ми е врвот на нашата полиција, ми се има случено 2-3 пати, и ми доаѓа да си ја удрам главата од волан.

Последно уредено:
Епа тогаш што се контраш со пола форум овде дека не сте никаква полиција туку инкасатори и кучки на Оливер?

За други држави може не знам ама знаеш дека во Словенија колеги твои во бркотници се впуштаат каде сакаат ако видат дека некој се будалее по пат, дека нема таму - така ми кажаа, таму ме пратија?
Не се контрам само ја кажувам вистината, која вас ви смета

@hack3ngin3 Случајно ја отворив темата, и гледам дека се полицаец. Сакам да те прашам нешто, без навреда. Дали си и ти од оние кои застануваат рандом кола, возачка, сообраќајна (тоа ајде ок), и следно поставуваат прашање ,,кај одиш"?
Мислам ова ми е врвот на нашата полиција, ми се има случено 2-3 пати, и ми доаѓа да си ја удрам главата од волан.
А што е толку па проблем ако прашаат кај одиш? Дека не возам, па не ја разбирам проблематиката на ова прашање. Повеќе мислам дека е онака празен муабет, па на крај краева може и да го излажеш. Како на граница коа ќе ме прашаат кај одам, може и да ги излажам и таму. Добро, може како шофер стварно делува ова глупо прашање :D

А што е толку па проблем ако прашаат кај одиш? Дека не возам, па не ја разбирам проблематиката на ова прашање. Повеќе мислам дека е онака празен муабет, па на крај краева може и да го излажеш. Како на граница коа ќе ме прашаат кај одам, може и да ги излажам и таму. Добро, може како шофер стварно делува ова глупо прашање :D
Еве бе пешки кога ке застане да ме легитимира што очекува да му кажам кај одам? Кај комшо ми ке дуваме трава? Најидиотско крашање.

Кај одиш и кај работиш, класика е тоа. Кажи му дека работиш на клиника да видиш како одма мења однос. :icon_lol:
Пред подолго време, околу 10 сабајле, кај одиш, на факултет на полагање, следно прашање каде работи татко ти. :facepalm:
Ми дојде преку курот, му велам, друже ако имам некој прекршок или слично дај да средиме побрзо, искрено не ми е дојдено да си играме квиз. Ми ги врати документите, ајде терај. Залудно потрошени 10 минути, доколку си ограничен со време за нешто, баш добро ќе заебат.

Залудно потрошени 10 минути, доколку си ограничен со време за нешто, баш добро ќе заебат.
Тоа им е всушност работа. Да тепаат време (да го убиваат времето) и да замараат недолжни луѓе.

Тоа им е всушност работа. Да тепаат време (да го убиваат времето) и да замараат недолжни луѓе.
Баш поради тоа што замараме недолжни луѓе секој ден прекршоци во плафон, прекршоци што по вас ние ги измислуваме а вие не ги правите.

Па не е проблем, но дегутантно е да ме застанува за никаков проблем, и да ме гњави со глупости, посебно во ситуација доколку некаде треба да стигнам на време.
Како што кажа, тотално празен муабет и секој би можел да излаже. Која е тогаш поентата да ме прашува кај одам, кај работам и тн? На некое интервју да не сум случајно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom