Дискусија околу Полицијата

Приведен охриѓанец во чие возило била пронајдена марихуана

во време кога масовни убијци се бранат од слобода, се приведува и задржува граѓанин за најдено кесе марихуана во негово возило ??? Овака секој може да биде приведен, а башка да не потсетувам дека самите ситни продавачи на дрога знаат да ја кријат дрогата по разни места, по туѓи влезови и подруми, зошто да не и по туѓи возила кој не се користат.. да не кажувам дека сега, кога канабисот е легализиран ова е малку чудно

Чудо е како не се трескаше за оној Душко шо му најдоа див коноп у двор, а го спукавте у затвор пошо бил у сдс.
Не беше тогаш "борец за права", јорго ханиотис

Eeeeee, mene mi ukradova ALAT od kola. Prijaviv, dojdova na lice mesto I nisto ne napraviva osven zapisnik . Имаше видливи отпечатоци од прсти. Инсистирав да се земат отисоци, и пријавив лице за кое се сомневам а беше блиску автомобилот, ама пак ништо ?!?!?! Треба ли да се ПОСОМНЕВАМ ВО ВМЕШАНОСТ НА ПОЛИЦАЈЦИТЕ ????

Eeeeee, mene mi ukradova ALAT od kola. Prijaviv, dojdova na lice mesto I nisto ne napraviva osven zapisnik . Имаше видливи отпечатоци од прсти. Инсистирав да се земат отисоци, и пријавив лице за кое се сомневам а беше блиску автомобилот, ама пак ништо ?!?!?! Треба ли да се ПОСОМНЕВАМ ВО ВМЕШАНОСТ НА ПОЛИЦАЈЦИТЕ ????
треба

Ти изглеа не знаеш кај живееш.
Крадење на доста повреден имот од твојов, е дочекано и решено од страна на полицијата, само со записник, во милион случаи. Мотор, точак од 50.000 и ред други примери.
Не. Најверојатно не е вмешана полицијата, туку едноставно ги боли кур (ако немаш врски).

Ти изглеа не знаеш кај живееш.
Крадење на доста повреден имот од твојов, е дочекано и решено од страна на полицијата, само со записник, во милион случаи. Мотор, точак од 50.000 и ред други примери.
Не. Најверојатно не е вмешана полицијата, туку едноставно ги боли кур (ако немаш врски).

За жал така е .....

https://lider.com.mk/makedonija/specijalec-na-mvr-si-podnese-otkaz-ne-sakam-da-i-sluzam-na-severna/
Остана некој асолен во МВР?

Бај д веј, дали имате информации што се слуши со Полицаецот Филиповски кој беше избоден со нож од страна на син на функционер во МВР? Дали воопшто се соочуват со кривична пријава? Знам дека јавно беше изјавено дека нема да се прогледа низ прсти, ама сеуште нема никакви информации. Како и да е, добро е што Полицаецот е океј и ќе продолжи со должност.

Ете... јас имам проблем со МВР.
ЕДЕН АДВОКАТ МЕ НАВРЕДУВАШЕ И МИ СЕ ЗАКАНУВАШЕ. ПРИЈАВИВ ВО МВР.... И ГОДИНА ИПОЛ СЕУШТЕ НЕМА ОДГОВОР ПО ОДНПС НА ПРИКАВАТА.
НЕМА СЛУЖБА КАЈ ШТО НЕ ПРИЈАВИВ, АМА СЕПАК НИШТО .......

Ете... јас имам проблем со МВР.
ЕДЕН АДВОКАТ МЕ НАВРЕДУВАШЕ И МИ СЕ ЗАКАНУВАШЕ. ПРИЈАВИВ ВО МВР.... И ГОДИНА ИПОЛ СЕУШТЕ НЕМА ОДГОВОР ПО ОДНПС НА ПРИКАВАТА.
НЕМА СЛУЖБА КАЈ ШТО НЕ ПРИЈАВИВ, АМА СЕПАК НИШТО .......

Пријави во Хаг.

Чудо е како не се трескаше за оној Душко шо му најдоа див коноп у двор, а го спукавте у затвор пошо бил у сдс.
Не беше тогаш "борец за права", јорго ханиотис
Kako ide toa ?????
Автоматски споено мислење:

Нели за да се стигне до ХАГ мора да се поминат сите судови првостепен, Апелација па Врховен ....па на крај ХАГ....?!?!?!??!

Нели за да се стигне до ХАГ мора да се поминат сите судови првостепен, Апелација па Врховен ....па на крај ХАГ....?!?!?!??!
За да стигнеш до Хаг треба да бидеш воен злосторник...

Има ли попедерско нешто од тоа да го наместиш радарот пред патарина и да застануваш се што не вози 60? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom