Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Љумфер рулз. Нема подобро нешто од тоа да седнеш кај што се спојуваат двата „наслоњачи” на „љумферот”, да ги рашириш рацете наназад, да си „пашнуваш” од цигарчето повремено, а во истиот момент пред тебе да има прекрасна девојка клекната на колена и да те блоуџабосува. Интересно е зошто си толку опуштен и релаксиран, а во исто време напнат да не помине некој...ROBOCOP напиша:dada mora i ja da go pofalam ljunfer zakon e se iamat tamo OPAKI aktivnosti desavano porano HMHMHMHMHMHMHM
Да не мислиш комарци? Пајаци....бар објасни како тоа?Acid напиша:Edit:
Дефинитивно не парк. Ме испокасаа пајаци - мамицата!
Така, пајаци!TpH_Bo_OkO напиша:Да не мислиш комарци? Пајаци....бар објасни како тоа?![]()
Acid напиша:Така, пајаци!
И јас мислев дека се комарци и чудно ми беше од кај толкави „пликови“ имам по рацете... Кога станува, и гледам како (обесен на пајажина) ми виси еден пајак на рака. Ау, језиво човече! Сум рипал ко луд за да го тргнам од мене.
Цела вечер ми ја уништи.![]()
Acid напиша:Така, пајаци!
И јас мислев дека се комарци и чудно ми беше од кај толкави „пликови“ имам по рацете... Кога станува, и гледам како (обесен на пајажина) ми виси еден пајак на рака. Ау, језиво човече! Сум рипал ко луд за да го тргнам од мене.
Цела вечер ми ја уништи.![]()