Дискотеки VS. градски парк

• Креатор на темата Креатор на темата DAIN
  • Време на започнување Време на започнување
simonce* напиша:
za diskotekite se razbira...ne sum od toj tip da sedam u park na treva i da pijam ko neandrtalka...mislam HELLO!

:pos::pos::pos: Неандерталка викаш а ?????како пиат тие ај кажи ми???

Слушам Трифун ќе ги дислоцирал а таму ќе гредел забавен парк

ќе ГИ дислоцира??? што ке дислоцира....дискотеките ???

DuFFy напиша:
ќе ГИ дислоцира??? што ке дислоцира....дискотеките ???

Да, на местото кај што се сега летните дискотеки сака да прави забавен парк, а овие се планира да бидат дислоцирани кај новата сала што се гради

asterix_m напиша:
Да, на местото кај што се сега летните дискотеки сака да прави забавен парк, а овие се планира да бидат дислоцирани кај новата сала што се гради

Да , да и ја прочитав тоа. Кај шо се гради новата сала кај Палас ќе има комплекс дискотеки , а сеа кај шо се дискотекиве ќе се рушат и ќе се праи нешо као АКВА ПАРК ( као шо има у Софија , Солун .... ) па да се надеваме дека ова ќе биде готово за едно 10 години :pos2:

да го цитирам водкамикс

"да неможе човек ни пешки на раат да отиде до дискотека" :))))

малце подалеку да ги ставеа ебаго

Гижо напиша:
да го цитирам водкамикс

"да неможе човек ни пешки на раат да отиде до дискотека" :))))

малце подалеку да ги ставеа ебаго

DADA moze da gi stai na ZAJCEV RID.ebate toa skapanite gradonacalnici.

dokolku ze zeme izbor pomegu diskoteki i park.najdobro e da se odlucis za diskoteki :party3::music3:

Zavisi nekogas sakam bas onaka na treva vo parkvce da se zasedam no i nekogas pa i da se doteram :):) i da se izurakam i iznaigram u disko:):)

Летно време во парк со точак и пиво, ммммммм најдобра комбинација а у дискотека да ме бира тој пред врата ко зрел бостан не фала. Има едни стихови од една песна
Доаѓаме у парк наоѓаме пријатели
почеток муабет и конзумираме алкохоли
во доволна количина за да не се оштетиме
па одиме наоколу малку да прошетаме

se vo svoe vreme :) letnite shemi se po gradskiot park a zimata te navlekuva na setnja i zurka vo diskoteki

секој има право на свој избор.никогаш не сум седела во парк не знам можда би ми било забавно.по дискотеки не ми се иде многу многу тоа ти е стандардна шема на сепаре се шлапаат и драпаат/а тоа може да го праат на друго место/,на шанк си маваат флаши од глава и му раскажуваат на шанкерот/ко он да е таму да ги слуша нив/ за нивната пропадната врска, а на подиум некои што само ги клатат главите ко на час по физичко у осмолетка мислат дека денсаат???????????? е па сеа остана само една опција што не е спомната а тоа е на кафе со тивко музиче у позадина за да моеш да си напраиш муабет

кики напиша:
секој има право на свој избор.никогаш не сум седела во парк не знам можда би ми било забавно.по дискотеки не ми се иде многу многу тоа ти е стандардна шема на сепаре се шлапаат и драпаат/а тоа може да го праат на друго место/,на шанк си маваат флаши од глава и му раскажуваат на шанкерот/ко он да е таму да ги слуша нив/ за нивната пропадната врска, а на подиум некои што само ги клатат главите ко на час по физичко у осмолетка мислат дека денсаат???????????? е па сеа остана само една опција што не е спомната а тоа е на кафе со тивко музиче у позадина за да моеш да си напраиш муабет
Во кое диско се прави тоа што го спомна?Си видела?
Јас имам баш спротивен впечаток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom