simonce* напиша:za diskotekite se razbira...ne sum od toj tip da sedam u park na treva i da pijam ko neandrtalka...mislam HELLO!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
simonce* напиша:za diskotekite se razbira...ne sum od toj tip da sedam u park na treva i da pijam ko neandrtalka...mislam HELLO!
DuFFy напиша:ќе ГИ дислоцира??? што ке дислоцира....дискотеките ???
asterix_m напиша:Да, на местото кај што се сега летните дискотеки сака да прави забавен парк, а овие се планира да бидат дислоцирани кај новата сала што се гради
Гижо напиша:да го цитирам водкамикс
"да неможе човек ни пешки на раат да отиде до дискотека")))
малце подалеку да ги ставеа ебаго
Во кое диско се прави тоа што го спомна?Си видела?кики напиша:секој има право на свој избор.никогаш не сум седела во парк не знам можда би ми било забавно.по дискотеки не ми се иде многу многу тоа ти е стандардна шема на сепаре се шлапаат и драпаат/а тоа може да го праат на друго место/,на шанк си маваат флаши од глава и му раскажуваат на шанкерот/ко он да е таму да ги слуша нив/ за нивната пропадната врска, а на подиум некои што само ги клатат главите ко на час по физичко у осмолетка мислат дека денсаат???????????? е па сеа остана само една опција што не е спомната а тоа е на кафе со тивко музиче у позадина за да моеш да си напраиш муабет