IronTrooper
The King of Cool
- Член од
- 27 март 2007
- Мислења
- 1.496
- Поени од реакции
- 32
на 16 за CNN ќе прави..Абе ти на 13. години се мавташ со вакви ствари а. Е браво синко.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на 16 за CNN ќе прави..Абе ти на 13. години се мавташ со вакви ствари а. Е браво синко.
Како тоа бе?![]()
еј поштуем што се пушташ у водите на веб-дизајн, рекламирање, w/e...Ќе продолжиме со работа... Но ќе мора на футерот да ставиме дека цела содржина е преведена на македонски и е од Discovery.
© Discovery Communications, Inc
еј поштуем што се пушташ у водите на веб-дизајн, рекламирање, w/e...
ама забегуеш чоек...ако имаш бесплатни домејни и незнае шо да им правиш остај ги..немора за се шо ке ти текне да си правиш страна...
башка глупа идеја е тоа, превод на страната на дискавери на македонски...и шо? па фати направи твој портал и зимај статии од други страни со нивна дозвола, и на крај да им го има името на source-от...башка ке им стаиш некое банерче лево/десно/горе/доле и крај...па преведувај си сам...
трето, ко што глеам многу време трошиш на форумов и на веб-related stuff...13 ако имаш стварно, чоек, иди надвор, бркај ја топката, другарите ќе почнат да те заебаваат...олади малце со компјутерот...ако толку сакаш да напредуваш, прави бе веб-страни за компании, понудувај ги за беспари, прави темплејти, ама не pure html...ако сакаш вака сериозни чекори да си фаќаш, ке си научиш и јава, и флеш, и малце фотошоп за општа култура да знаеш tweak-ови некои...и стварно престани со brainstorming ideas, пошо глеаш, никој не те ферма...ќе прочитаме бесплатен домејн и сите трчаме по него небаре ни треба, леб ќе вадиме од него...
не ме сфаќај погрешно, не те напаѓам...ајт со здравје
се умерено...сакав да кажам во твоето слободно време ако играш фудбал и гледаш телевизија, не гледај телевизија...учи нешто...Абе тоа е...Прво викаш топка фати, после учи Photoshop али добро
Не се плаши не сум цел ден пред компјутеров, многу повеќе сум надвор... Ама така ти се чини зошто брзо пишуваммм и колку што можам отварам теми... Ај со здравје и фала за текстот
![]()
Море ако ги земаш вака домениве, дај донирај некој :nesvest: