Discovery Channel : Македонија (web)

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
628
Локација
Југославија
logo.png

Скоро сите знаеме што е Discovery Channel.

Ја имате програмата на кабловска, можеби наскоро ќе може да се гледа и преку веб страницата. Ќе има разни интерактивни емисии, енциклопедија, видеа што се емитуваат на Discovery и уште многу други работи.

~url : www.discoverych.co.uk

Се бара тим. За повеќе информации ПП

Се бара жена за секс.
А тимот за што се бара?

И ова е добра работа но треба и да се преведува discovery на македонски.

Се бара жена за секс.
А тимот за што се бара?

Хахахахаахах :)
Се бара тим за веб страницата.
Знаеш да додаваат новости, да преведуваат и слично...

пффф ја па мислев дискавери канал на македонски ке правеле, како што е српскиот барем превод да има на македонски

пффф ја па мислев дискавери канал на македонски ке правеле, како што е српскиот барем превод да има на македонски
и ја мислев така. Ова некако многу таинствено ми изгледа
Му пишав лп пред 3-4 саати но не ми одговори иако е тука

Абе Кулзшотезнам, ова што го правиш легално е? Не треба да имаш некаков си договор со Дискавери за да бидеш нивен претставник во Македонија?

Јас на 13 години Бумеранг и Картон Нетворк гледав :baeh:

Абе Кулзшотезнам, ова што го правиш легално е? Не треба да имаш некаков си договор со Дискавери за да бидеш нивен претставник во Македонија?

Абе Ханоштотезнам незнам и ќе се прашам за тоа..
Ако не ќе сменам во редирект, али мислам дека е легално бидејќи ништо не копирам од нив (освен логото што е сменето и нормално името и содржините... хахаха)

logo.png

Скоро сите знаеме што е Discovery Channel.

Ја имате програмата на кабловска, можеби наскоро ќе може да се гледа и преку веб страницата. Ќе има разни интерактивни емисии, енциклопедија, видеа што се емитуваат на Discovery и уште многу други работи.

~url : www.discoverych.co.uk

Се бара тим. За повеќе информации ПП

~Чим сте загрижени толку многу за легалноста пратив писмо (емаил) до Discovery Europe па да видиме дали ќе дадат free лиценса за веб-страница :pos2: Тешко али може чудо да се случи.

Дотогаш... све ќе биде исто нема нови новости. Ако не добиеме лиценсата ќе има редирект.

Зошто бесплатно ги зимам домените. Ако сака некој да ми подари (haha) .mk домен нека повели...

discovery.mk :) или discovery.com.mk

Нема проблем :toe:

Пу бе се попалиф од првиот пост ,и после ми срши филм.

Јас сум за ,ми треба тренинг ако помине се ок и ако ти дадат лиценца :kesa: пиши ми ПП и радо би ти помогнал.

Уствари немора ни лиценца само нека биде легално :pipi:.

Уствари немора ни лиценца само нека биде легално :pipi:.
Како тоа бе? :pos:

Во ред е да имаш Дискавери фан сајт или такво нешто во стил „Јеј, ние ги сакаме Дискавери и ве известуваме за новостите кај нив (со линке или шознам)“, ама Discovery Channel : Македонија од курташак, не!

Абе ти на 13. години се мавташ со вакви ствари а. Е браво синко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom