Диме Спасов локални јебо

• Креатор на темата Креатор на темата KikoMontana
  • Време на започнување Време на започнување
а зошто џандарите не се вака ревносни кон други политичари , зошто Шилегов пие 24/7 а никогап не му барале алко тест ?
За тешка сообраќајка ( тоталка) и полесно повредени се чека по 2 - 3 сата за увид, а тука за 12 минути блокирале цел Карпош па и алфи пуштиле по пријава за ситна работи на сервисна улица ??? ајде да видиме кога има таква ситна сообраќајка во Чаир ( а и било каде) како се решава и колку е ефикасна полицијата ??
Види го бе овој што ми збори?!!
Кој кур е Шилегов, прв пат слушам за човеков.
Уствари батали, добро, еве за мене и Шилегов е крив.
За тебе Диме Спасов крив е?

A sto bidna so toj urko ili kako i da bese sto go usmrti tipceto na motorot i toa go zataska od vrmo ?
за сударот на бмв- то и моторот по кој загина мотоциклистот, мислам кај Тутунски беше, си имаше и постапка и се..., прашај го Спасовски до каде е постапката...
а уште колку мотоциклисти, пешаци и возачи загинаа во последно време, се пратат ли тие работи или само ако е интересно за некоја медиумска правокација да се праи...[DOUBLEPOST=1477926817][/DOUBLEPOST]
Дали треба да одговара димов за оштетување на туѓите возила, бегање и криење од полиција?
никој не одговараше за несреќата со дипломатската колона кај Битола, 2 мртви и 55 повредени вип гости, ти си запнал за ситни работи... ете, неговата министерка му бара да поднесе оставка, ама за друго, возел 5 службени коли....

никој не одговараше за несреќата со дипломатската колона кај Битола, 2 мртви и 55 повредени вип гости, ти си запнал за ситни работи... ете, неговата министерка му бара да поднесе оставка, ама за друго, возел 5 службени коли....
Димов отепал двајца во друга сообраќајка??

... јас ти кажувам реалност и закони ти измислуваш прикаски....
Далеку си ти од реалноста. Башка што опис на твојот карактер ти дадов, не некој предмет кој подлежи на закон. :D

:kafence: Temava e ludilo edni go napagjaat drugi go branat Dimeta.
A nego go boli kur i za edni i za drugi.
Ja izgrebal kolata nekade i ovie 12 strani za nego napisale. Abe toj a i sekoj makedonski politicar-lopov ne go zasluzuvaat vaseto vnimanie, tie zasluzuvaat samo metak vo celo.

Димов отепал двајца во друга сообраќајка??
не, обезбедувањето на МВРсдсм ( Бранко) кое организираше дипчломатска колона...Разбирам да си од вчера па не се сеќаваш, а може те фаќа селективна амнезија
Kako go brani kako sopstven sin da mu e.
More sin da mu bese vaka nemase da go brani, ccc.
не бранам никого, ама не прифаќам селективна правда и селективна амнезија....
... ова штипе за очи од номстоп бомбардирање за глупости... откако почна сценариото, во меѓувреме имаше други неспоредливо поважни работи ама инатот е голем

не, обезбедувањето на МВРсдсм ( Бранко) кое организираше дипчломатска колона...Разбирам да си од вчера па не се сеќаваш, а може те фаќа селективна амнезија
Знам бе, само се зезам со тебе, и ај кажи ми како заврши тој случај?
имаше ли судење обвинување рочишта сведоци адвокати??
имаше ли обвинение?

Ете за димета нема, ваљда ни за нив немало.....

Е де, голем кур ако возел пијан. Е де, голем кур ако удрил коли по пат и не застанал. Е де, ако не застанал кога со сопрела полиција и бегал. Е де, што викнал некој трет да превземе вина за да не пукне брука. Не бранам никого, еве најдете ми еден пост каде што бранам некого, еве жими се најдете ми. Само би сакал да кажам, дека ова е една мала ситница, која е зрно песок во пустина во споредба со се она што СДС го има направено. Не бранам никого, жими се. Селективност не прифаќам, ама еве голем кур што министерот возел пијан, ама сакам неселективно него да не го казнат, а сакам Шилегов да го казнат. Јас не сум селективен и не бранам никого, еве најдете ми пост каде што тоа го правам жими се ќе си го избришам акаунтот од Кајгана и компјутер само за пасијанс ќе палам.
.
.
.
.
.
Незнам дали кажав дека не бранам никого и не сум селективен? Ако не, еве пак ќе кажам јас не бранам никого и не сум селективен, ама овие од СДС многу ми одат на нерви.

Знам бе, само се зезам со тебе, и ај кажи ми како заврши тој случај?
имаше ли судење обвинување рочишта сведоци адвокати??
имаше ли обвинение?

Ете за димета нема, ваљда ни за нив немало.....
ај најди во регионот да е дигната слична галама и полициска акција против некој глауч за ситна работа на паркинг ??
.. а има критики 24/7 за трошење на буџетски пари, па уште поголемо трошење е ако шофер те вози... затоа и сега и текна на Ременска, го критикува за користење на 5 возила... Јас би го критикувал зошто набавил толку многу возила за кој нема реална потреба , контролори на терен на приматели на социална помош не треба да се возат во џипови , туку во мали скромни возила без ознаки, за да незабележано контролираат. А има такви злоупотреби, луѓе со повеќекатни куќи по селата а приматели на социална помош...

ај најди во регионот да е дигната слична галама и полициска акција против некој глауч за ситна работа на паркинг ??
.. а има критики 24/7 за трошење на буџетски пари, па уште поголемо трошење е ако шофер те вози... затоа и сега и текна на Ременска, го критикува за користење на 5 возила... Јас би го критикувал зошто набавил толку многу возила за кој нема реална потреба , контролори на терен на приматели на социална помош не треба да се возат во џипови , туку во мали скромни возила без ознаки, за да незабележано контролираат. А има такви злоупотреби, луѓе со повеќекатни куќи по селата а приматели на социална помош...
А зошто Алесандар Македонски тргнал на Персија кога татко му не сакал, зарем не можел да остане со војската во татковината и да ја дозигради во едно моќно царство кое ни Рим не би можел да го освоји?

Zaev da go napravese ova sto go napravi Spasov, ke dobiese li krivicna prijava?

Zaev da go napravese ova sto go napravi Spasov, ke dobiese li krivicna prijava?
абе обични луѓе газат насмрт велосипедисти на тротоар и МВР ( на проливерите ) уште не поднел кривична
МИРЕН ПРОТЕСТ ВО СКОПСКАТА НАСЕЛБА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ каде беше прегазен 19-годишен велосипедист

Правда за Христијан (Фото)

абе обични луѓе газат насмрт велосипедисти на тротоар и МВР ( на проливерите ) уште не поднел кривична
МИРЕН ПРОТЕСТ ВО СКОПСКАТА НАСЕЛБА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ каде беше прегазен 19-годишен велосипедист

Правда за Христијан (Фото)
Не ви чини стратегијата, го потсеќате народот во каква мизерија и несреќа живее, на еден криминал му кажувате за уште десетина и стотина други кои секојдневно му се случуваат, и дека така било и ќе биди и во иднина ја правите атмосферата да изгледа безизлена очајна неподнослива и секој да се запраша “ПА ДО КОГА БЕ ВАКА, ЗОШТО МОРА ДЕ Е ТОЛКУ НЕУБО ВО ОВА ЗЕМЈА, САКАМ ДА СЕ СМЕНИ СЕТО ОВА“ и ги туркате луѓето да гласаат против власт која дозволува вакви масовни непочитувања на закони и прописи, на заташкувања на криминали на негонење на незаконитости.
Спомни му таму во штабот дека можеби е подобро да излези димката чоечки да се извини, поднесе оставка и да релчат луѓето “ЕТЕ НЕ СЕ КО ШО ВЕЛАТ СОРОСОИДИТЕ ОВИЕ НА ВЛАСТА СИТЕ ПОКВАРЕНА КРИМИНАЛНА БАНДА, НЕ СЕ СИТЕ КАКО ШО СЛУШАМЕ НА НЕЛЕГАЛНИТЕ СНИМКИ КРИМИНАЛЦИ И РАЗБОЈНИЦИ, ИМА МЕЃУ НИВ ЧЕСНОСТ И ИСКРЕНОСТ, ИМА НАДЕЖ...“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom