сеењето страв може да биде и контра продуктивно ,преку глава му е на народот од забрани а уште повеке од казни.... баш ме интересира како ке биде на коледе и палењето на КОЛЕДАРСКИОТ ОГАН?????????,а ОВЕ ПОРТОКАЛОВИТЕ не им е јасно дека правњето Ајвар е на ранг на традиција,,башка традиционалното палење оган..... ама ништо не е случајно, нема пиење кафе (со цигара) значи нема дружење ,нема комуникација,,(имате еден избор ДА ГИ ГЛЕДАТЕ РЕКЛАМИТЕ НА ПОРТОКАЛОВИТЕ НАПРАВЕНИ СО ВАШИ ПАРИ,за коледе ке запалам оган па нека ме казни некој ако може па ке си го тужам за оневозможување на верските права и обичаи ,,,,ама затоа метадон да државна сметка може... клоку ти душа сака.... е па сега вие видете и проценете сами-без телевизија
аууу еве сега и на радио пак реклами а бре на овие портокаловите и ГРБЕЛС може да им позавиди ....уште и задолжително ке ни воведат секое сабајле 30 мин.мозочна гимнастика со гвујо .....
cuski напиша:сеењето страв може да биде и контра продуктивно ,преку глава му е на народот од забрани а уште повеке од казни.... баш ме интересира како ке биде на коледе и палењето на КОЛЕДАРСКИОТ ОГАН?????????,а ОВЕ ПОРТОКАЛОВИТЕ не им е јасно дека правњето Ајвар е на ранг на традиција,,башка традиционалното палење оган..... ама ништо не е случајно, нема пиење кафе (со цигара) значи нема дружење ,нема комуникација,,(имате еден избор ДА ГИ ГЛЕДАТЕ РЕКЛАМИТЕ НА ПОРТОКАЛОВИТЕ НАПРАВЕНИ СО ВАШИ ПАРИ,за коледе ке запалам оган па нека ме казни некој ако може па ке си го тужам за оневозможување на верските права и обичаи ,,,,ама затоа метадон да државна сметка може... клоку ти душа сака.... е па сега вие видете и проценете сами-без телевизија
аууу еве сега и на радио пак реклами а бре на овие портокаловите и ГРБЕЛС може да им позавиди ....уште и задолжително ке ни воведат секое сабајле 30 мин.мозочна гимнастика со гвујо .....