Диктатура?

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
сеењето страв може да биде и контра продуктивно ,преку глава му е на народот од забрани а уште повеке од казни.... баш ме интересира како ке биде на коледе и палењето на КОЛЕДАРСКИОТ ОГАН?????????,а ОВЕ ПОРТОКАЛОВИТЕ не им е јасно дека правњето Ајвар е на ранг на традиција,,башка традиционалното палење оган..... ама ништо не е случајно, нема пиење кафе (со цигара) значи нема дружење ,нема комуникација,,(имате еден избор ДА ГИ ГЛЕДАТЕ РЕКЛАМИТЕ НА ПОРТОКАЛОВИТЕ НАПРАВЕНИ СО ВАШИ ПАРИ,за коледе ке запалам оган па нека ме казни некој ако може па ке си го тужам за оневозможување на верските права и обичаи ,,,,ама затоа метадон да државна сметка може... клоку ти душа сака.... е па сега вие видете и проценете сами-без телевизија

cuski напиша:
сеењето страв може да биде и контра продуктивно ,преку глава му е на народот од забрани а уште повеке од казни.... баш ме интересира како ке биде на коледе и палењето на КОЛЕДАРСКИОТ ОГАН?????????,а ОВЕ ПОРТОКАЛОВИТЕ не им е јасно дека правњето Ајвар е на ранг на традиција,,башка традиционалното палење оган..... ама ништо не е случајно, нема пиење кафе (со цигара) значи нема дружење ,нема комуникација,,(имате еден избор ДА ГИ ГЛЕДАТЕ РЕКЛАМИТЕ НА ПОРТОКАЛОВИТЕ НАПРАВЕНИ СО ВАШИ ПАРИ,за коледе ке запалам оган па нека ме казни некој ако може па ке си го тужам за оневозможување на верските права и обичаи ,,,,ама затоа метадон да државна сметка може... клоку ти душа сака.... е па сега вие видете и проценете сами-без телевизија

аууу еве сега и на радио пак реклами а бре на овие портокаловите и ГРБЕЛС може да им позавиди ....уште и задолжително ке ни воведат секое сабајле 30 мин.мозочна гимнастика со гвујо .....

аууу еве сега и на радио пак реклами а бре на овие портокаловите и ГРБЕЛС може да им позавиди ....уште и задолжително ке ни воведат секое сабајле 30 мин.мозочна гимнастика со гвујо .....

a mene bas me interesira, koj vo ovaa cela rabota e "Dr. Goebbels"

za vodacot t.e. liderot (na angliski) t.e. firer-ot (na germanski) znam koj e
no navistina me interesira koj e "ministerot za javno prosvetluvanje i propaganda"

па главен ороводач на фамилијата се знае кој е Грујо, а Гебелс е како три во едно.... само што тоа долго нема да трае .... и за несрека штетите од сето тоа ке бидат трајни,,,,,,и дали навистина те интересира (име) мене ми е сеедно кој е дали грујо дали ставре или бонева..... ме интересира само едно а тоа услови за подобар живот ....а сите тие реклами и соопштенија ме потсекаат на едно време кога даваа по 10 страници во весник за пленумот на ЦК КПМ/Ј и нивните работни победи= денешни чекори кон преродбата .....

Zatoa chevelot vo raka i slobodno gagjajte po ministrite i Grujo.

Ако имаат чевли ќе гаѓаат,ама како тргнало и без чевли ќе останеме,така да Грујко е сигурен до следното намаление!

п.с.знам дека грујо ти е ноќна мора:smir:

Taman rabota,se relaksiram gledakji takvi mutanti kako Grujo shto glumat politichari.Plus ako nemame chevli togash so selski glineni opinci shto gi pravea vajarite na vremeto,siguren sum deka ima nekade po muzeite ili doma kaj lugjeto.

ne ebitno so sto ke mavas
bitno e da mavas

ako nemas so sto
mozes so zborovi

Зависниците од дрога си имаат дури цела клиника.
Јас сум зависник од цигари, ми треба пушачка просторија. На улица не смеам, дека 50 евра казна. На затворено не смеам, не ми е обезбеден пушечки простор. Ти ако не сакаш да се труеш, иди во друга просторија, ама мене како зависник треба да ми се обезбеди пушечка просторија и крај. Што сакаш кажи, во сите земји каде што е забрането пушењето има смокинг и нон-смокинг ериа...Знаеш и самиот дека е така...јебига тоа е поентата на диктатура...

Јованче, не се замарај, џабе е.
Ако си ти зависник, зависноста е болест, лечисе негде. Неможи заради некој шо бил зависник да страдат уште 100 околу него.
Да се навратам на темата. Нема тука диктатура. Така вас ви се чини. Зборвам за тие неутралните затоа што другите, седесето, се нимфомани т.е. им недостасува Српската диктатура со други зборови навикнати се... А пушење, плукање, алкохол си ама правила каде. Не на улица. А за таквите малку е диктатурата

Zatoa chevelot vo raka i slobodno gagjajte po ministrite i Grujo.
И за тоа не ве бива. Немате м....а за таква работа. А вака скриени зад некој педерски потписи и аватари опасни сте.

Ако си ти зависник, зависноста е болест, лечисе негде. Неможи заради некој шо бил зависник да страдат уште 100 околу него.
Да се навратам на темата. Нема тука диктатура. Така вас ви се чини. Зборвам за тие неутралните затоа што другите, седесето, се нимфомани т.е. им недостасува Српската диктатура со други зборови навикнати се... А пушење, плукање, алкохол си ама правила каде. Не на улица. А за таквите малку е диктатурата

Eпа тоа барам де :) дај место за лечење, дај посебна просторија само за пушачи, па вие непушачите и не мора да дојдете да се грижите после за нас :)

Абе ајде,ја забрануваат слободата на народот,прво шо направија е шо го укинаа проширувањето на квотите на факултетите,а од деканатот беше пристигнато одлука да се примат сите студенти,и врццц Зона Пелуцида се запиша на нешто шо не сака,пошо нема пари за приватен наравно,за да на дотичните господа не им пропаднат проектите на новоотворените факултети,па ај шо интересно е да се игра со судбината на другите коа си на власт.Паднав у депресија ми се припи едно пивце,ми текна у 5 до 12,аш нема,после 7,ми дојде да плукнам,кај ке плукнеш,па си реков да опцујам,ама ето и затоа имало закон,па ај да не нарушувам ред и мир,си ќутам.Да запалиш цигара надвор да се издуваш на ветер,па нека турат соодветни канти и тоа како ке ја фрлам цигарата у канта,ама знаат само да мрчат да бапкаат закони од ракав а на никој не му текнало една корпа да стаи,како што има у други земји на секој чекор.Ти се примочуе,не дај боже она густото да ти дое,е кај да го пуштам,на јавно место неможеш,а јавни вециња да стаат па скраја било,нишо у гаќи ќе онадиш.После за мужењето,глупости живи,па шо ако не најдам некој шо вреди да се сака или пак сакам прво да се посветам на кариера,нееее ја деца ќе раѓам,каква работа и кариера.И шо ако прават вакви закони,коа сите сме свесни за влез у Европа,ќе требаат најмалце 20 години.

ма неее човекот (ГВУЈО) е ДЕМОКРАТ БРЕЕЕЕЕЕЕЕ..... сега ке имаме и закон како за тито ,заштита на ликот и делото на гвујо,и амандман поднесен од дудлачиве ,,за ФАМИЛИЈАТА..... туку ај за ликот така и така ,само за делата тоа е малце дискутабилно(кои дела)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom