Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инструкторот кај што ќе оди другарка ти Љубо да не се вика ?Другарка ми ми рече дека од денеска ќе почне да вежба во некое финтес студио во Кисела Вода и таму инструкторот им давал и диета. Има денови во месецот кога треба да спиеш само 6 часа. Се оди на вежбање секој ден. И секој ден се губи по пола килограм. Е сега јас идам на фитнес во Тетово и губам одприлика 2 кг на месец, па некако ова ми се виде многу попривлечно. Ама некако сумливо ми е, многу е по пола кило секој ден. А другарка ми вика дека она има тетка што била крупна и ослабела 15 кила за еден месец. Е сега мене ми треба да ослабам некои 7-8 кг па појше ќе ми се исплати да одам две недели во фитнес во Скопје отколку во мојов.
Знае некој нешто повеќе околу ова? Можно е?
Сакам да прашам дали е здраво да се јаде по 5 парчиња разновидно овошје и 5 парчиња разновиден зеленчук на ден?
Pijam HERBALIFE i vezbam po tri pati vo nedelata i se sekam kako Himen![]()
Јас така ослабнав повеќе од 15 кг. и имав ептен растеглива кожа а сега кога се поправив 3-4 кг. се подобри кожата.А јас сакам да ги прашам диеталциве што и прават на кожата после ригорозната диета?
И онака не сум била на некоја диета со која може да се намали 10-15 кг, па после да имам овисната кожа....![]()
Chicken Breast 100g~
Инаку, онака неможам да најдам точно за стекот - колку калории (приближно) има во 1 парче (пр. ајде парчето нека биде околу 250-300 грама)?
Колку калории дневно треба да се внесуваат? ( децата колку треба )