Darling
High Value
Da umiras od glad ne bi ti pratila.ako mi pratis vegansko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da umiras od glad ne bi ti pratila.ako mi pratis vegansko
Da umiras od glad ne bi ti pratila.
дај адреса ќе ти пратам цел пакет не ми плачи
Зш постои и лажен БЛМ?Вистинскиот БЛМ нема никаков расизам, фашизмот на делови од Антифа не сум го поддржал никогаш.
Кажи ми кај си видел расизам во моите постови?Или исламофобија?Вистинскиот БЛМ нема никаков расизам, а ти си реално поголем расист од ова шо ти изгледа на расизам од БЛМ.
Фашизмот на делови од Антифа не сум го поддржал никогаш.
Одкако увидоа либтардите од CNN, поточно буљашот лицемерен Дом Лемон, дека генерално сликата што ја оставаат е лоша, а поготово молчењето за насилствата што се дешаваат... Почнаа малце да кочат и да ги осудуваат насилствата, што до вчера нели не постоеја... Е сега нормално е ехото малце покасно да доаѓа... Јас го викам ефект на неонка..Зш постои и лажен БЛМ?
Кажи ми кај си видел расизам во моите постови?Или исламофобија?
lolОдкако увидоа либтардите од CNN, поточно буљашот лицемерен Дом Лемон, дека генерално сликата што ја оставаат е лоша, а поготово молчењето за насилствата што се дешаваат... Почнаа малце да кочат и да ги осудуваат насилствата, што до вчера нели не постоеја... Е сега нормално е ехото малце покасно да доаѓа... Јас го викам ефект на неонка..
Da umiras od glad ne bi ti pratila.
vikas?Само глумиш суровост, нема врска.![]()
vikas?
Ова е постаро малце... сега се во фаза „Трамперите ги прават нередите“...
Бивши играчи (и живи и мртви) и слободни агенти треба да има во секоја игра (има во некои). Ова со Каперник е сосема другоBi bilo fer legendata Kobi Brajant da ja ima vo NBA21.