- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 4.127
- Поени од реакции
- 6.618
„Научно докажано“ не постои душата. Постојат појче видови на раси, а не само три. Евреите и нивните братучеди арапите се семити. Земи го Бен Шапиро за пример, „Јас не сум белец, јас сум Евреин“. Колку шо се бели орлите и турците, толку се бели и евреите.
Готово другар се разбравме, од Европа до Иран и Индија бели.
На бела раса мислев конкретно на Европските народи ко целост, не мислев само на русокоси лујџе. Башка не знајш какви тврдења имал Хитлер, зато не опинај.
Тој Итлер ногу убај тврдења имал за словените пример, третина загушени со Циклон Б, третина работна рака зад Урал за немачки концерни и третина асимилација, пошто има многу плави во словенските, тие биле расно компатибилни. Ептен убај планој праел.
Арно ама во политичкиот тестамент Ади се премислил Април 1945 и напишал црно на бело, дека словените се покажале како појака раса од ариевците и дека поради тоа ја добиле војната.

А за расите, може да се вметнат црвени, пошто рандом индијанец од Сев.Америка има не нула него во минус физички карактеристики слични на рандом кинез, и браун (Индиски потконтинент, голем дел од семити), дакле 5 раси наместо три.