Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е како аргументон со „па чим не е страшен ковид оди прошетај се на инфективна хехе“.Ако растеш у опкружение криминал......
па...дрзни се да идеш у тие изолирани села во албанија каде што расте марихуана на големо....
Или во тие во мексико....или колумбија...
*Оди прошетај се до инфективна, влези во одделот каде што се пациентите, без маска....Ова е како аргументон со „па чим не е страшен ковид оди прошетај се на инфективна хехе“.
Досадно е да се објаснува колку е невалиден![]()
А зошто се овие такви?Растат опкружени со криминалци, асоцирани се автоматски со криминалци(и под нивно влијание).
Зошто ние како народ сме во најзаебана состојба?А зошто се овие такви?
![]()
Недостаток на образование и лоши политичариЗошто ние како народ сме во најзаебана состојба?
Политика....стварно?Недостаток на образование и лоши политичари![]()
Не друже. Да се сумаризираше на недостаток на образовани...Недостаток на образование и лоши политичари![]()
И добро колку треба да си ментално закрепастен да се гордееш шо си црнец или геј?Горд да си геј???Шо е толку посебно да си црнец?Па уште овие од Антифа да те претепаат само затоа шо имаш поинаков став од нив,пример за абортус,религија или било шо?Кој се бе тие така брутално да им ги наметнуваат нивните ставови на другите љуѓе?Па ако тоа не е фашизам не знам шо е.Добро колку треба да си ментално закрепастен да се гордееш на нешто што не си го стекнал?Горд да си белец???Што има толку посебно во тоа да си белец?Не си ја заработил расава си ја наследил.бтв настрана муабет биолошки раси како што ги коментирате не постојат т.е постојат ама е само 1 (Хомо Сапиенс).
Истово и мене ме чудеше долго време, и пред две години една Израелка ми објасни вака (од тогаш мислам дека разбирам): Рече, замисли во светов да е забрането за стрејт луѓе, да те исмеваат или да те претепаат секој пат кога ќе го спомнеш тоа во муабет или на улица ако се фатиш за рака со партнерот, да не ти даваат стан под кирија ако живеете машко и женско, да те бркаат од работа ако дознаат дека си стрејт, и тоа да трае, и трае ... ти живееш како во илегала. Во еден момент нема ли да ти препукне филм и да се соберете сите стрејт на улица и да правите протести велејќи дека е ОК да си стрејт и дека сте горди на тоа?И добро колку треба да си ментално закрепастен да се гордееш шо си црнец или геј?Горд да си геј???Шо е толку посебно да си црнец?Па уште овие од Антифа да те претепаат само затоа шо имаш поинаков став од нив,пример за абортус,религија или било шо?Кој се бе тие така брутално да им ги наметнуваат нивните ставови на другите љуѓе?Па ако тоа не е фашизам не знам шо е.
Изгледа забораваш дека таков дегенеризам бил норма во рим и во антички јунанистан. И не само тоа, туку било хип и аристократско да се прави...Истово и мене ме чудеше долго време, и пред две години една Израелка ми објасни вака (од тогаш мислам дека разбирам): Рече, замисли во светов да е забрането за стрејт луѓе, да те исмеваат или да те претепаат секој пат кога ќе го спомнеш тоа во муабет или на улица ако се фатиш за рака со партнерот, да не ти даваат стан под кирија ако живеете машко и женско, да те бркаат од работа ако дознаат дека си стрејт, и тоа да трае, и трае ... ти живееш како во илегала. Во еден момент нема ли да ти препукне филм и да се соберете сите стрејт на улица и да правите протести велејќи дека е ОК да си стрејт и дека сте горди на тоа?