Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа што е проблемот тогаш? Како не ти е фер да се каже така? Човекот, покоен веќе, Бог да му душа прости, купувал со лажни пари и давал отпор на полицијата. Не постои полицаец во светот кој нема да употреби сила во таква ситуација, гарантирам за ова. И сеа се дешава немил настан, претерува полицаецот и го убива Џорџ, нешто за кое постојат надлежни органи кои треба да му пресудат на полицаецот. Истово важи и ако покојниот бил белец, хиспанец, азијат или нешто друго. Само, и јас и ти знаеме дека ако беше белец ништо немаше да се случи, ќе си заминеше случајот на суд како и секое друго убиство и тоа ќе беше тоа. Ама пошо Џорџи е црн криминалец мора да руинираме држави за да докажеме дека курињата им се подолги од на белците.Ама како си ми го напишал ко јас да го оправдав безредиево што се случува
Иначе да, не би требало да има малоумни кои би ја оправдале бруталноста, ама некако па и не ми е фер само да се каже ете „човек умре“ и да се уфрлат 15 други работи кои на некој начин прават дефокус.
Пошо си постојат закони еве сега ќе си одговараат и тие што крадат и прават неред
hhhh какви цигани
Штета е што украдениве пари (и роба во противредност) се враќаат пак кај истите капиталист мафијаши што ги кукаш претходно..hhhh какви цигани
штета за малите шоп оунерс ама
малку им е на корпорациите hhh
воук
Ќе си препродадат или ќе си користат и ќе си ја подобрат сиромаштијата и благосостојбата.Штета е што украдениве пари (и роба во противредност) се враќаат пак кај истите капиталист мафијаши што ги кукаш претходно..
Тоа, и гарант ривалите бенефитираат од вакви глупости...
Ништо не е од тепка...
Ќе ги потрошат на трава и алкохол. И удри му есап, само процент ќе земат од вредноста таа роба(пошто сите во мафииве земаат провизија)..Ќе си препродадат или ќе си користат и ќе си ја подобрат сиромаштијата и благосостојбата.