Затоа шо сега се плашат дека ако не носат БЛМ транспаренти ќе бидат прогласени за расисти.Зашто БЛМ се носи на дресови во ПЛ а банерот "White Lives Matter" беше окарактеризиран како расизам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа шо сега се плашат дека ако не носат БЛМ транспаренти ќе бидат прогласени за расисти.Зашто БЛМ се носи на дресови во ПЛ а банерот "White Lives Matter" беше окарактеризиран како расизам?
Чудно е како светов се плаши толку од малцинствата...Затоа шо сега се плашат дека ако не носат БЛМ транспаренти ќе бидат прогласени за расисти.
Целта ми е да ви објаснам дека покрај реалните жртви (малцинствата) вие се обидувате да глумите жртви, а тоа е патетично.Прво не знам која ти е целта
Абе во принцип не верувам во теории на заговор,ама по последниве случивања сепак нешто има.Не е можно овие кретениве од Антифа стварно да веруваат во вакви глупости ако не се добро платени за тоа.Чудно е како светов се плаши толку од малцинствата...
Осеќам за едно 50 години ќе биде подобро да си Фашист и Расист одколку АнтиФА, БЛМ и либерал...
Си живеел некогаш со малцинства? Со различни култури, вери, нации на едно купче? Си осетил на своја кожа како е помеѓу тие „малцинства“ ? Не е битно дали во Македонија или некаде „преку“.Целта ми е да ви објаснам дека покрај реалните жртви (малцинствата) вие се обидувате да глумите жртви, а тоа е патетично.
И не само што глумите жртви, уште полошо, мислите дека целиот свет заговара против белците и мнозинствата, и дека на малцинствата се им е подмачкано и се само алчни за повеќе.
Ова да им го кажиш на мавровските работници врз кои се иживуваа терористите ,на фамилиите од сите бранители шо погинаа или останаа инвалиди во таа гнасна војна.Тука се и љуѓето шо погинаа во хотел Бриони врзани за стубови со неколку кила експлозив.Целта ми е да ви објаснам дека покрај реалните жртви (малцинствата) вие се обидувате да глумите жртви, а тоа е патетично.
И не само што глумите жртви, уште полошо, мислите дека целиот свет заговара против белците и мнозинствата, и дека на малцинствата се им е подмачкано и се само алчни за повеќе.
Испрани мозоци. Години и години перење на мозок.Абе во принцип не верувам во теории на заговор,ама по последниве случивања сепак нешто има.Не е можно овие кретениве од Антифа стварно да веруваат во вакви глупости ако не се добро платени за тоа.
Не, тоа е твојата неспособност да го увидиш сивилотоама ставовиве ти се каша попара.
Каде беше да ги одбраниш, каде беше татко ти?Ова да им го кажиш на мавровските работници врз кои се иживуваа терористите ,на фамилиите од сите бранители шо погинаа или останаа инвалиди во таа гнасна војна.Тука се и љуѓето шо погинаа во хотел Бриони врзани за стубови со неколку кила експлозив.
Море морон еден шо го мешаш татко ми губре едно!Можда јас сум бил на некој пункт во 2001 од кај знаеш,мочко еден.Не, тоа е твојата неспособност да го увидиш сивилото
Каде беше да ги одбраниш, каде беше татко ти?
Како бе им дозволија на тоа малцинство така да направат, цццц. Америка, нели?
Не треба да ме вреѓаш вака неосновано. Не е во ред, навистина. Ниту те опцув ниту ти реков дека си глуп, нит ништо.Море морон еден шо го мешаш татко ми губре едно!
Како не си бил ти на пункт, еве сеа и тука си на форумски пункт, најважен пунктМожда јас сум бил на некој пункт во 2001 од кај знаеш,мочко еден.
Не, тоа е твојата неспособност да го увидиш сивилото
Каде беше да ги одбраниш, каде беше татко ти?
Како бе им дозволија на тоа малцинство така да се понашаат, цццц. Америка, нели?
Од чиста мира си праеле тоа луѓето, едноставно таков е Исламот, хејтерски
А златниот наш Тарчуловски, вистински бранител, лежеше в Хаг без никаков воен злостор... Америка, пак?
Како бе така ги држат конците маме му ебам, а олку сте гласни на форум.
Ама имам искочено, повеќе пати.Анон, ставовиве ти се бетер од распеан скопјанин кој не искочил од карпош, центар, аеродром
Сами членови на форумот што живеат во Америка и живееле објасниа како е таму за црнците ама изгледа ти не ја читаш цела тема ме мрзи сега да им ги барам мислењата. Или не тролаш или озбилно веруваш дека BLM само по себе не е расистичко. Белците да почнеа со white live matters до сега ќе ги протераа од Америка и ќе ги прогласеа за најголеми расисти.Целта ми е да ви објаснам дека покрај реалните жртви (малцинствата) вие се обидувате да глумите жртви, а тоа е патетично.
Секогаш разговарај со факти никогаш не мешај фамилија!Можда твојот татко починал ,шо има врска со муабетов?Јебига.Не треба да ме вреѓаш вака неосновано. Не е во ред, навистина. Ниту те опцув ниту ти реков дека си глуп, нит ништо.
Морав да го смешам татко ти во случај да ти си бил малолетен. Чим олку се вреѓаш, можеби татко ти е починат или? Јебига.
Како не си бил ти на пункт, еве сеа и тука си на форумски пункт, најважен пункт![]()
Ги знам мислењата на двајцата без тројца белци привилегирани членови што живееле некое време во Америка.Сами членови на форумот што живеат во Америка и живееле објасниа како е таму за црнците ама изгледа ти не ја читаш цела тема ме мрзи сега да им ги барам мислењата.