Џорџ Флојд

• Креатор на темата Креатор на темата whatto
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе повторам, умот ви е способен само за селекција и конфирмација на работите што вие сакате да си ги верувате.
Зошто тогаш најде во глупости да веруваш....?

Случајностите со ситуацијата во Македонија е so spot on. Само тука имавме системска етничка дискриминација.

Системски во РСМ бивши учк кримоси и шљам завршија во МВР ради рамковен.
И таму се споија со своите македонски браќа, па сега шират љубав.

И после гине раја, застанати ко качаци од пред сто години на автопат, ако, нек напраат уште некоја акција за вработување 5000 свињи.

Зошто тогаш најде во глупости да веруваш....?
Не знам дали е до мене или си на некоја терапија која не ја земаш редовно но... понекогаш навистина не те разбирам.

Не знам дали е до мене или си на некоја терапија која не ја земаш редовно но... понекогаш навистина не те разбирам.
Дали се разбираш себе си?

Кој црн личен напад Боже Господе... кој дел од мојот пост или било кој друг пост од темава те натера да мислиш дека нешто сфаќам како личен напад?
овој дел :notworthy:
Буквално на секој кој нема исто мислење со тебе... Сарказам... лична дискредитација... па и во постов којшто сум го цитирал...

Буквално на секој кој нема исто мислење со тебе... Сарказам... лична дискредитација... па и во постов којшто сум го цитирал...
Сарказам користам кога некој кажал нешто глупаво или верува во нешто глупаво а не кога сум сфатил нешто како лична навреда, лол.

Тоа е таа самобендисаност, ароганција, одбивност, лигавештина, карактеристика на „шарените“ либертади кои незнаат шо сакаат. Онака, тренд е :)

Сарказам користам кога некој кажал нешто глупаво или верува во нешто глупаво а не кога сум сфатил нешто како лична навреда, лол.
Да да да...пошти ти во ТОЛКУ паметни ствари веруваш...
Ти си едниствениот што користи или треба да (или треба да престане ) користи терапија... :pos:

Мислења 6.399
Поени од реакции 696

Каде со овој учинок бе, рофл.

Незнам само со што ја храниш ароганцијата... повеќе од 3 реченици пост на темава немаш... и постовите ти се со потпис „све што ќе кажам точно е
Автоматски споено мислење:

Мислења 6.399
Поени од реакции 696

Каде со овој учинок бе, рофл.
ааа од таму ти е ароганцијата значи... ООО ти форумски свезнајнко... Тоа ли мислеше кога збореше за неписменоќа...

Последно уредено:
Тоа е таа самобендисаност, ароганција, одбивност, лигавештина, карактеристика на „шарените“ либертади кои незнаат шо сакаат. Онака, тренд е :)
Во случајов може слободно да се тргне префиксот либ, и да се врати оригиналот ре.

Во случајов може слободно да се тргне префиксот либ, и да се врати оригиналот ре.

Види, тоа ти се тип на луѓе кои се палат на лајкови, учинок ми пресметува бе :), најчесто се личности повлечени, искомплексирани од мали, без друштво, незабележителни за околината. Ова им е единствен начин да лечат комплекс, исфрустрирани од „неправедното општество“ во кое во суштина ниту го разбираат ниту некогаш биле дел од него.

Не, твоето е точно.

Тоа е брат, не сум елоквентен.
Еве ти пар екслеанс пример за моќта на расудување која ја поседуваш.... Но ако, кога ќе пораснеш(ако пораснеш) ќе сватиш дека впечатокот нема врска со намерата...
Автоматски споено мислење:

Види, тоа ти се тип на луѓе кои се палат на лајкови, учинок ми пресметува бе :), најчесто се личности повлечени, искомплексирани од мали, без друштво, незабележителни за околината. Ова им е единствен начин да лечат комплекс, исфрустрирани од „неправедното општество“ во кое во суштина ниту го разбираат ниту некогаш биле дел од него.
Или тоа или мало куре, нема што друго...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom