Z
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Miles Davis - On Green Dolphin streetФала неморавте до толку исцрпно да одговарате![]()
Да го испочитуваме роденденот на овој прекрасен лик кој создаде одлични мелодии.
Понеделнички џез. Во пакет со дожд.
Луѓе ај помош
Сакам џез никогаш баран ниту прелистуван никогаш доволно заинтересиран а сепак горење во душата за тие звуци денеска на радио накапав џез фрчи растура Џез фм мислам се викаше до 12 саат го водеше некој дечко потоа продолжи девојка одлично какви песни пушта распалија максимално освен денешната радио емисија Whiplash си го направи својето даде значителен жар на целата атмосфера сега прашањето е
Се надевам ќе ми ја доловите поентава
Некој си тажен запустен џез седиш у бар у 3 по полноќ пиеш виски улиците се празни само ти и конобарот сте после долгата и изморена ноќ единствено што преостанува е една добра џез трака која ќе распали длабоко во ноќта да не го ни спомнувам делот дека си скршен од љубовтасакам да биде замислено длабоко детективски да фаќа-доловува моментот на ноир ме разбирате ли
Прво ова што го барам а потоа корењата ги сакам( тс за ова второво можам и сам)
THXXXXXXXXXXXXXXXXXXX HIHIHI
со слика ајде плсссссссссссс
![]()
еден запамтив декстер гордон сеа ми текна