Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...те оговара некој или ќе слушнеш глас!Денес приметив дека ушиве нешто ми се црвени и осеќам мало жежење![]()
...сосема се сложувам со тебе, 50 Е за 30 ќесичкиОд ефект, ќе имаш само полесен новчаник. Пак и тоа е нешто.
Дај предлог, што е ефикасно за да земам....те оговара некој или ќе слушнеш глас!
П.С.
(аман ништо не ти е, топла ладна околина и подобрена циркулација)
...сосема се сложувам со тебе, 50 Е за 30 ќесички
Прегледај го приврзокот 328447
... све што се суплементи поминати комерцијално како „додаток на исхрана“ не очекувај и да лечи, инаку ќе си беше лек, нели, а ефект знам само ако ти е предложено од медицинско лице и тоа најмалку три месеци тоа исто лице на твоја реклама ќе добие кожна ташна, па сега види ти колку е засегнат за твојата остеопороза, но за 50 Е да се добие 500мг Калциум и 10мг Вит Д и колаген, малку е претерано кога истото да го купиш би чинело највише 5 Е, а многу сум сомнителна кога на упаството не го пишува целосниот содржај на тие хемикалии кои се попратни на самиот производ!
... за болест се зема лекови по предлог на лекар и после сите испитувања, а за симптоми без сеуште појава на болест се остранува причините и тие не се секогаш ,, што да земам,,, туку ,,што да правам,, или ,,кои лоши навики да ги прекинам,, !Дај предлог, што е ефикасно за да земам.
Bioderma mackaj.. toa tie krema za telo, sekoj del od teloto ako ti e vakov mozes da go mackas.. pominuva zagarantiranoНе видов тема за кожа, ќе морам тука да прашам.
Во последно време многу често ми се појавува ова:
![]()
![]()
(не се мои сликите)
Чеша и кога се мачкам со помада краток период ке помине но после пак се враќа. Не е толку изразено како на сликите. По статии читам многу нешта, над 20 причини се набројани па не знам шо е решението. Ако некој имал слично вакво нека ми пише во порака или овде.
Bioderma mackaj.. toa tie krema za telo, sekoj del od teloto ako ti e vakov mozes da go mackas.. pominuva zagarantirano
Ај сега и ти ме зезаш..па и витамини зимаме кога не сме болни, се за подобро здравје...така и колагенов е за превентива, макар да кај мене има потреба оти имав многу спортски повреди.... за болест се зема лекови по предлог на лекар и после сите испитувања, а за симптоми без сеуште појава на болест се остранува причините и тие не се секогаш ,, што да земам,,, туку ,,што да правам,, или ,,кои лоши навики да ги прекинам,, !
Ако имаш вишок пари да ти пратам трансакциска?Ај сега и ти ме зезаш..па и витамини зимаме кога не сме болни, се за подобро здравје...така и колагенов е за превентива, макар да кај мене има потреба оти имав многу спортски повреди.
...зависи кој зема и зошто, еве јас не пијам дополнителни суплементи „да се најдат за превентива“ , како пишуваш ти„ витамини“, оти се хранам со тоа што треба да внесам дополнително и немам потреба, а што па колагенот „превентива“?Ај сега и ти ме зезаш..па и витамини зимаме кога не сме болни, се за подобро здравје...така и колагенов е за превентива, макар да кај мене има потреба оти имав многу спортски повреди.
Земав една Нивеа, океј сум за сега. Само околу уста имав инаку.
... па не се иде од крајност во крајност, а секој ќе се определи според сопствено убедување,
Доктор по филозофија, не по медицина.Др Мирољуб Петровиќ