Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па јас можам два кратки совети да ти дадам:Сакам да прашам, се потам премногу под мишки(а не мириса) и рацеве ми се потат дали било топло дали минус секогаш исто и ме фаќа срам. Некој совет да ми дадете како да го намалам потењево ако е можно.
Сакам да прашам, се потам премногу под мишки(а не мириса) и рацеве ми се потат дали било топло дали минус секогаш исто и ме фаќа срам. Некој совет да ми дадете како да го намалам потењево ако е можно.
...си направил некоја лабораториска анализа, да речеме на тироидни хормони на штитна жлезда.Сакам да прашам, се потам премногу под мишки(а не мириса) и рацеве ми се потат дали било топло дали минус секогаш исто и ме фаќа срам. Некој совет да ми дадете како да го намалам потењево ако е можно.
Можеш да додадеш некој препарат на природна база за зголемување на циркулација во внатрешно уво и мозок но консултирај се со тој што ти ја препорачал терапијата.Некој да сподели некое мислење за повремени вртоглавици после прележана корона. Крвна слика сосема во ред, ми препорачаа Бетахистин таблети, но нема некој ефект.
Луѓе, при систематски преглед резултатите особено со крвта топ, се топ и во граници на нормална. Но, ми изелзе некоја патолошка состојба "Hyperglyceridaemia" WTF. Гледам некои ризици на Гугл хорор, само знам треба диета некоја. Да не има некој искуство со oва?
Фала на одговоротYep, ама прво направи HbA1c & OGTT тестови во Авицена
Некој да сподели некое мислење за повремени вртоглавици после прележана корона. Крвна слика сосема во ред, ми препорачаа Бетахистин таблети, но нема некој ефект.
Денес правев крвна слика и добив малку страшен резултат за тироидната жлезда. Наводно според резултатот имам хипертиреоидизам. Не ни знам да го изговорам а па камоли да знам што значи. Нешто читав но не е доволно за мене.
Дали е нешто опасно и дали ќе морам да посетам ендокринолог, каква терапија би требало да добијам и што понатаму?
Прегледај го приврзокот 325260
Сеуште не. Утре ќе правам ехо и Т4. Според резултатот нешто опасно е или не? Матичната ми рече дека ќе ми одределе некоја терапија па според мене не би требало да е нешто опасно. Што мислиш?Ти правеа ехо на неа и дали доколку ти правеле ехо ти кажаа ли дали имаш јазли или е во ред? Во зависност од тоа ќе одредат што понатаму.
Сеуште не. Утре ќе правам ехо и Т4. Според резултатот нешто опасно е или не? Матичната ми рече дека ќе ми одределе некоја терапија па според мене не би требало да не е нешто опасно. Што мислиш?
Побарај одговор од @bijons .Сеуште не. Утре ќе правам ехо и Т4. Според резултатот нешто опасно е или не? Матичната ми рече дека ќе ми одределе некоја терапија па според мене не би требало да не е нешто опасно. Што мислиш?