Дежурна Ординација! #2

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа нешто чуден ми дојде нејзиниот рецепт, знам дека имаше маргарин и млеко, она сака ме отруе:D
Фала ти.

Е стај млеко и путер, па коа ќе се исповратиш после иди кај Лајон да се жалиш ебаго.

Имаш ореви, ако имаш стави шест да се варат во литар вода, коа ке стигне до пола литар, извади процеди и олади, и испиј, ете од баба ми друг :)

Затоа нешто чуден ми дојде нејзиниот рецепт, знам дека имаше маргарин и млеко, она сака ме отруе:D
Фала ти.
Не се разбира Луси во вакви работи, она сите што имаат здравствени проблеми и психички проблеми ги советува со секс да лекуваат :ROFLMAO:
--- надополнето: 24 декември 2012 во 19:17 ---
Е стај млеко и путер, па коа ќе се исповратиш после иди кај Лајон да се жалиш ебаго.

Имаш ореви, ако имаш стави шест да се варат во литар вода, коа ке стигне до пола литар, извади процеди и олади, и испиј, ете од баба ми друг :)
зш да повраќа, цел живот пијам така и ништо не ми се десило :D

Не се разбира Луси во вакви работи, она сите што имаат здравствени проблеми и психички проблеми ги советува со секс да лекуваат :ROFLMAO:

Сеа неможе она грло со секс да лечи, треба нешто друго ебаго, ама си знае за тоа Леандра греф ми е да и се мешам по штипки, вака некој напиток си бара она :icon_lol:

Абе и една жешка партија да ја препоти, нема да и шкоди. Баш напротив, ќе оздрави побрзо.:D
Ама ова со прегорен шекер, млеко и питер врши работа коа "имаш грло".

Абе и една жешка партија да ја препоти, нема да и шкоди. Баш напротив, ќе оздрави побрзо.:D
Ама ова со прегорен шекер, млеко и питер врши работа коа "имаш грло".

Мене па ептен тоа путерот и млекото за подмачкување ми идат... или тоа дека ја?

Абе Леандра чим дојде до тука, гарант се има пет пати препотено, ама очигледно не ја имат излечено партијата, партиите ....

Мене па ептен тоа путерот и млекото за подмачкување ми идат... или тоа дека ја?

Абе Леандра чим дојде до тука, гарант се има пет пати препотено, ама очигледно не ја имат излечено партијата, партиите ....
Стварно ми е жал што не познавам некоја лекарка вака како тебе :(...

Тешка работа е ова психата :)
Де тешко дишење, де тахикардии де глупости... ОВА ПСИХАТА ГАЗИ :D
Кажете како против психата? :)

Нешто брзо за смирување на акни ( не паста), илјада ми се направија на нервна база со учењево.
Има некое чаре до понеделник да ми се смири лицево?

Нешто брзо за смирување на акни ( не паста), илјада ми се направија на нервна база со учењево.
Има некое чаре до понеделник да ми се смири лицево?
Лосион со хлорамфеникол..два пати дневно
Ако ти е така битно и итно тогаш доксициклин (ова само у случај ако имаш нов дечко и стварно го сакаш) :)

Лосион со хлорамфеникол..два пати дневно
Ако ти е така битно и итно тогаш доксициклин (ова само у случај ако имаш нов дечко и стварно го сакаш) :)

Ставам хлорамфеникол, ама исушено ми е од ладното и уште толку ми се направија.
А ова доксициклин??

Ставам хлорамфеникол, ама исушено ми е од ладното и уште толку ми се направија.
А ова доксициклин??
Доксициклин е антибиотик доста ефтин и многу ефикасен, орално се зима по 100mg еднаш на 24 часа, само иде на рецепта и ретко го даваат за акни. Инаку за недела дена има се да исчисти.

Доксициклин е антибиотик доста ефтин и многу ефикасен, орално се зима по 100mg еднаш на 24 часа, само иде на рецепта и ретко го даваат за акни. Инаку за недела дена има се да исчисти.

Абе финтава е до понеделник :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom