Одвреме на време осеќам благи болки од десна страна,скрос доле кај ципата и тоа кога седам,не кога одам.
Што може да е?
Што може да е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди на лекар.Навечер стално пред спиење ми се случува стапалава да ми горат од жештина.Не примам никакви лекарства, физичка активност имам доста...Станувам во 3 сат да ги мијам со ладна камен вода и тоа до негде само малку помага колку да заспијам.Решение?
Оди на лекар.
Пази со алхохолот и шеќерот.Навечер стално пред спиење ми се случува стапалава да ми горат од жештина.Не примам никакви лекарства, физичка активност имам доста...Станувам во 3 сат да ги мијам со ладна камен вода и тоа до негде само малку помага колку да заспијам.Решение?
Druze istovo go imav i uste go Imam od vreme na vreme, baraj Cetirizin nz dali gi ima MK ama mislam mora da gi ima.[DOUBLEPOST=1466665055][/DOUBLEPOST]Кивање, чешање на носот и очите, печење и темни кругови околу очите, осетливост на светлина. Пробав Лоратадин, Летизен, Тобрекс и Патанол
Druze istovo go imav i uste go Imam od vreme na vreme, baraj Cetirizin nz dali gi ima MK ama mislam mora da gi ima.Кивање, чешање на носот и очите, печење и темни кругови околу очите, осетливост на светлина. Пробав Лоратадин, Летизен, Тобрекс и Патанол
https://www.medpex.de/tropfen-table...=CETIRIZIN+Tabletten&pn=1&fs=98.99&fp=1&fop=1 Ovie se ne se skapi a meine mi pomognaa nz dali i tebe.Druze istovo go imav i uste go Imam od vreme na vreme, baraj Cetirizin nz dali gi ima MK ama mislam mora da gi ima.
Пази со алхохолот и шеќерот.
Повеќе работи. Од премореност, бактерија на мочни канали, сексуална инфекција, слепо црево, кила...најубаво да се провериш на ехо абдомен и крвна слика.Одвреме на време осеќам благи болки од десна страна,скрос доле кај ципата и тоа кога седам,не кога одам.
Што може да е?
Може да имаш висок притисок. Провери се.Алкохол не пијам, а шеќер сум немал никогаш проблем..а јадам благо како скинат![]()
Повеќе работи. Од премореност, бактерија на мочни канали, сексуална инфекција, слепо црево, кила...најубаво да се провериш на ехо абдомен и крвна слика.
Може да имаш висок притисок. Провери се.
Кивање, чешање на носот и очите, печење и темни кругови околу очите, осетливост на светлина. Пробав Лоратадин, Летизен, Тобрекс и Патанол
Алкохол не пијам, а шеќер сум немал никогаш проблем..а јадам благо како скинат![]()
Начин на употреба?Порај го ова, 90% ќе бидеш слободен од симптоми. Знам дека некои сте скептици, ама поминав преку 3 различни вида на анти-хистамини, семево ги прави смешни.
Ок, ондак носи влечки и ставај пудра во чорапите.Притисок ми е 100-80.
Најпаметно е да си посетиш лекар, да ти се направи едно абдоминално ехо..може да се многу работи а може да е само и нешто поврзано со дијафрагмата, тоа е мускул кој има улога при дишењето, па како ти се жалипш на болка само при трчање и движење а во мирување немаш болови..како и да е, ако продолжи таква ситуација уште некој ден, ој си на лекарНа левата страна под градите ме боле веќе 3 дена но само кога одам или трчам кога седам не, знам ме е болело кога многу трчам но сега малце одам одма ме заболува мислам дека е слезината некој совети нешто ??