Девојки: Што ако ви се пушти Имам?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Muslimanka se zapoznala so imamot Tarek Jusuf Hasan Saleh na internet.

Imamov i se pushtil, i vetil kje napravi taa da e edna od 4 dozvoleni soprugi, a za da bide "naj" fraer, se falel kako ima bratuched vo Al Kaeda. (!)

Otkako dobil korpa, pochnal da ja kleveti vo arapskite vesnici deka ne e moralna, i sega taa go tuzhi $50 milioni i veli deka e uplashena dali voopshto kje ostane zhiva.

Ova so muslimanskite websajtovi e nov svet, tera inkognita za ljubovni intrigi. Znachi svashta sheta na ovoj svet...

http://www.nypost.com/seven/01272008/news/regionalnews/imam_e_date_from_hell_682909.htm?page=0

.

Јас би прифатила брак. Под услов да ме осипува со дијаманти, рубини и слични драги каменчиња.:angel:

~*~

Треба да биде нешто посебен или пуштањето да содржи брда и долини?
Ајм конфјузд, нели љубовта беше битна?:devojce 1:

Тоа дека дечко ти те чита.

:pos2: Еј нема везе.Прочитај мое мислење во темата за заведување па ќе видиш.Некој ако не ми се свиѓа па и да ми се свиѓа ако ме замара ќе го отерам.

Треба да биде нешто посебен или пуштањето да содржи брда и долини?
Ајм конфјузд, нели љубовта беше битна?:devojce 1:
А тек замисли да личи на Oded Fehr:

188641.jpg

:drool:

И Имамите почнаа да дудлаат на нет... Е сега Појол апла нема шанса за успех :pos2:

Прашајте го Крејзи Појол што ќе прави при вакви "проблеми" :pos:
Иначе ако ми се пушти некоја ваква му ја праќам одма на Крејзи Албо :)

I ja bi bila so tipcevo na slikata :)
Sala na strana mislam deka toa e degradiracko i potcenuvacko ne sakam nekoj da me kupuva baram samo da me saka a drugoto ke dojde so rabota i ljubov :smir:

Пошто има пари.. Ќе го зеам за втор маж :pos2:

ej aj ne go meshajte oded fahr so nekoj tamu kreten.... bashka na tipov se palam nezdravo... mal miljon pati go imam gleano mumija radi nego... i patem recheno mislam deka e Evrein taka da ne drzi vo temava..
inaku neznam kakvi kamchinja da ima ne bi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom