Девојка со болна љубомора

• Креатор на темата Креатор на темата happyboy
  • Време на започнување Време на започнување
Фрлај тоа на буниште, уште денес!!! Вечер да си седнал тука и да пишеш дека си го направил тоа. Во спротивно, се друго што ќе те снајде со неа си го заслужуваш и немаш ни грам самопочит[DOUBLEPOST=1414062901][/DOUBLEPOST]

i jas bi igrala vaka ,ostro i na prva .....zivotot e moj ...jas komanduvam so nego
[DOUBLEPOST=1414066339][/DOUBLEPOST]
малку е невкусно кога сите се плеткаат во лични проблеми,и сите имаме по некое видување како би требало да биде а самите понекогаш прескокнуваме од она што го даваме како совет..затоа и велат старите дека љубовта е слепа.Сето е до тебе како ќе се поставиш,какви ти се плановите со неа во твојот живот,колку ја сакаш и дали ти е прва девојка во која си се заљубиљ па сега неможеш да видеш дека има и други девојки околу тебе.Што знам,проблемот е твој и треба сам да го решиш а овде на форумов може само некои сугестии да има и контра да испаднат од она што е во реалноста.
ne e tocno deka "kako ke se postavish ",sekoj e licnost ,i treba da pocituva i da bide pocituvan
..........ljubovta e slepa ? samo ako mizish i nesakash da vidish kade i kako i shto se slucuva ...
seto e do tebe ....nishto ne e do tebe ...ti shto i da napravish ,se ti e badijala ,ednostavno imeto na ova odnesuvanje e "bolna ljubomora ",,lek ne postoi .....ljubov velish ....toa e neshto shto ne mozesh da go predvidish ,vo red nemozesh da prestanesh da ja sakash ,i toa e vo red no MOZESH DA PRESTANESH DA BIDESH SO NEA ,ednostavno prodolzi da ja sakash ,no nemora da bidesh so nea za da te povreduva .....

za kraj velish : shto planirash so nea.:......shto mozesh so takva licnost da isplanirash ?
semejstvo ,brak ????utre koga ke ima dete ke se zakanuva so nego ...i ..koj plan ...so nestabilna lichnost

Последно уредено:
Хепи ... човеку... читајчи ја темава, се дрзнав и јас да се регистрирам да ти се придружам со истава мака. Одделен сум од сите другари и пријатели. Немам никого речиси. Се посветив само на неа, но нема крај ... секој ден, секој ден апетитите нејзини се се поголеми . Секој ден сум јас крив за нешто, секој ден таа има повод за лутење и иживување спрема мене...а јас немам муда да речам ,.. чекај доста е ти си никој и ништо да раководеш со мојот живот како што ти одговара. Ме убива помислата на самотија ако се откажам од неа. Таа ја осети мојата слабост уште многу одамна ... сега враќање назад речиси и нема . На работ на раскинување сме биле заради причина што ја нема, или за ситница што е смешна и да се спомне ... сум ја молел плачејќи додека не пребледам ко крпа, а таа задоволна затоа што има човечки роб... незнам како ќе продолжи ова понатаму, мислам дека има многу луѓе со слична приказна но мислам дека крајот е на виделина ... поздрав мој пријателе .

Хепи ... човеку... читајчи ја темава, се дрзнав и јас да се регистрирам да ти се придружам со истава мака. Одделен сум од сите другари и пријатели. Немам никого речиси. Се посветив само на неа, но нема крај ... секој ден, секој ден апетитите нејзини се се поголеми . Секој ден сум јас крив за нешто, секој ден таа има повод за лутење и иживување спрема мене...а јас немам муда да речам ,.. чекај доста е ти си никој и ништо да раководеш со мојот живот како што ти одговара. Ме убива помислата на самотија ако се откажам од неа. Таа ја осети мојата слабост уште многу одамна ... сега враќање назад речиси и нема . На работ на раскинување сме биле заради причина што ја нема, или за ситница што е смешна и да се спомне ... сум ја молел плачејќи додека не пребледам ко крпа, а таа задоволна затоа што има човечки роб... незнам како ќе продолжи ова понатаму, мислам дека има многу луѓе со слична приказна но мислам дека крајот е на виделина ... поздрав мој пријателе .
sleden pat koga ke proba da nametne kavga ili da te iznervira samo ova prijatele.
bitch_slap_-_get_this_satisfaction_look_on_your_face_today.jpg

сум ја молел плачејќи додека не пребледам ко крпа, а таа задоволна затоа што има човечки роб... незнам како ќе продолжи ова понатаму, мислам дека има многу луѓе со слична приказна но мислам дека крајот е на виделина ... поздрав мој пријателе .
Aко не те пали тој однос господарка - роб, батали ја, не мора одма, ако ти е погоден сексо со неа, клецкај ја уше некое време али барај си истовремено и друго уточиште, има на свето жени и жени ќе си најдеш сродна душа. Ако расчистис со тоа дека ќе ја отпуштиш кучката, ќе видиш колку релаксиран ќе бидиш, опни и го анално и после барај да и свршиш в уста, ич не се секирај за нејзините барања, захтеви, каприци, биди си ладен, и само речи и “Ела залапај го малце..“ Ако неќи извади го и издркај го пред неа и ко же завршиш речи и “Ај сега напрај едно кафе“

Не знаете како со кучкиве, затоа ве газат.

..... камо да беше порано ... Цели 3 години се. Го има ли некој овоа искуство ? Дали после тоа ќе биде се нормално :/

Јас мислам тоа е болест,нема лек туку само на стрна тргање,се друго е џабе истрошено време во објаснување докажување... и сл,никогаш и ништо нема да можеш да и докажеш[DOUBLEPOST=1414074422][/DOUBLEPOST]Јас мислам тоа е болест,нема лек туку само на стрна тргање,се друго е џабе истрошено време во објаснување докажување... и сл,никогаш и ништо нема да можеш да и докажеш

• Ми се допаѓа
Reactions: osa
Жената или сака или мрази, трето нема
Aut amat aut odit mulier, nihil est tertium.

Проблем настанува кога жената ќе премине во фаза на мразење на мажот.
Колку што силно го сакала, толки силно ќе го мрази мажот
Нема посилен гнев од гневот на жената
Non est ira super iram mulieris.

Хепи ... човеку... читајчи ја темава, се дрзнав и јас да се регистрирам да ти се придружам со истава мака. Одделен сум од сите другари и пријатели. Немам никого речиси. Се посветив само на неа, но нема крај ... секој ден, секој ден апетитите нејзини се се поголеми . Секој ден сум јас крив за нешто, секој ден таа има повод за лутење и иживување спрема мене...а јас немам муда да речам ,.. чекај доста е ти си никој и ништо да раководеш со oмојот живот како што ти одговара. Ме убива помислата на самотија ако се откажам од неа. Таа ја осети мојата слабост уште многу одамна ... сега враќање назад речиси и нема . На работ на раскинување сме биле заради причина што ја нема, или за ситница што е смешна и да се спомне ... сум ја молел плачејќи додека не пребледам ко крпа, а таа задоволна затоа што има човечки роб... незнам како ќе продолжи ова понатаму, мислам дека има многу луѓе со слична приказна но мислам дека крајот е на виделина ... поздрав мој пријателе .

Realno sogledano sami sme si krivi za situacijata ... koga premnogu ke dades sloboda i ke udovoluvas do beskraj toa ne se ceni i beter se zloupotrebuva za zal..... :/

..... камо да беше порано ... Цели 3 години се. Го има ли некој овоа искуство ? Дали после тоа ќе биде се нормално :/
3 години!? Па уште си ѝ плачел. :facepalm:
Сега да може и крвта ќе ти ја исцица. Чим си почнал да трчаш ко кутре по неа, да плачеш, да ѝ предеш ко маче, чим си дозволил таа да те команда... Толку ти пријателе, you're done! Сега си ѝ досаден веќе. Те има, без воопшто да се потруди, и ќе те гази, нормално. Со среќа.

Неκој што ја знае твојата слабост и ја κоρисти пρотив тебе не заслужува да ти е во κρугот на познаници, а κамоли да си во вρсκа со таκва особа. Таа не да не те саκа, ами ваљда дотолκу си и здосаден, али нејќе да ти ρасκине, што веρувам деκа те мρази.
Абе бегајте од таκви личности, туκа више не е толκу во пρашање љубомоρа, κолκу што се исκомплеκсиρани и злобни. Батали ја под итно, ваљда те нема κастρиρано за да и се κлањаш.

ајде уште еднаш да пробам ама ситуацијата е твоја..
1.Ако ја сакаш и неможеш да ја преболиш ..совземи се и пробај после два -три дена без никаков претходен контакт(исклучи моб и интернет..) да и се јавиш и без плачки и без понизности..туку машки објасни и дека ти е до но неа станато ...и дека ќе продолжиш со неа доколку и таа се постоиветува со почит кон тебе затоа што тебе веќе ти е напор да и се докажуваш дека ја сакаш..кажи и дека понатаки неможе повеќе..дека те убива тебе и неа..

Жената или сака или мрази, трето нема
Aut amat aut odit mulier, nihil est tertium.

Проблем настанува кога жената ќе премине во фаза на мразење на мажот.
Колку што силно го сакала, толки силно ќе го мрази мажот
Нема посилен гнев од гневот на жената
Non est ira super iram mulieris.
ovde mislam vo slucajot na heppy ne se raboti za ovaa "dijagnoza "koja shto ja naveduvash .
vo potpolnost se soglasuvam so sodrzinata vo postot ,se e tocno ,bez ogled na koj jazik e napishano[DOUBLEPOST=1414079313][/DOUBLEPOST]
Realno sogledano sami sme si krivi za situacijata ... koga premnogu ke dades sloboda i ke udovoluvas do beskraj toa ne se ceni i beter se zloupotrebuva za zal..... :/
veke ti pishav i opshto pishav ,vo tvojov slucaj ne se raboti za toa shto "mnogu si udovoluval " ili za toa deka "mnogu si i dal sloboda ",apsolutno ne e toa vo prashanje ,ednostavno postojat takvi "licnosti " shto jas i mnogumina drugi gi narekuvame "bolno ljubomorni ",i edinstven lek e da ja otkacish ,drugo nema ...zamisli sega ti veli :nema da se gledash so drugarite ! tebe ti e teshko ,no sepak ne se gledash zoshto ona go pobarala toa od tebe ,e sega i preeska napishav ako ste vo brak i dobiete decinja , i eden den ke i "tekne "i nema da ti dozvoli da gi gledash decata ,mislish ke ti bide teshko kako sega so drugarite ,ne prijatele togash ke ti bide MNOOOOGUUUU poteshko ,sepak toa ke se tvoi deca (ova e eden primer samo )

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom