Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а ако го прави тоа до љубов?
рецимо оди си еден- раскинува и после одредено време се фаќа со негов другар затоа што тој и се допаѓа
Е тоа ти е најлошата можна комбинација.а ако го прави тоа до љубов?
рецимо оди си еден- раскинува и после одредено време се фаќа со негов другар затоа што тој и се допаѓа
и после ми раскина..и ја едноставно сакав само да му вратам и се мував со еден мислам се знаеја не беа баш другари онака... зашто? да му вратам! а сум го сакала стварно..најискрено ви кажувам...и нека збори..многу ми е гајле..кој збори? само он? а зашто само он и никој не му верува? зашто ме знаат многу добро каква сум и дека не било тоа од што сум била ваква или онаква и зашто сум имала само 3ца дечковци од кои со едниот уште идам..веќе 10 месеци...

Не е лесна...
глупава е.
Е тоа ти е најлошата можна комбинација.

Хахахахаха....Јеби га сеа, зависи од кој агол гледаш... Она може се осеќа фраерка дека смувала цело друштво, а друштвото па ја смета за дроља зашто сите и се качиле, кога ќе видиш и волкот сит и овците на број. Нема лузери:pos2:.
ејј кочи... не реков да го помине цел форум и назад...Izvini kakva ljubov ...
primer da zememe zamisli ti si devojka od forum i toa e drustvoto Forum sko, ti ides so mene od forumot, pa posle naprimer so Banta Bingo se muvash , pa posle so Zero cool se podebnuvash , pa ti fuka ideja u glava da se poebesh so Trale forever i na kraj pak odnovo ....kakva e taa ljubov ?
Kon sto ?
Nejasen fenomen