- Член од
- 23 февруари 2005
- Мислења
- 2.460
- Поени од реакции
- 44
ink напиша:Nima v makedonia ne se plashta?Az li4no sam plashtal v Ohrid!Taka che ne samo tuka e taka!Q vij sarbia,Hrvatska,Slovenia! Sashto sam plashtal za WC.Tova naistina ne e hubavo no za sega e taka!Sorry tva e politika na sobstvenicite!
Се дискутира на темата или се преориентиравме за wc?
Инк, кажи ми каде тоа си плаќал за употреба на тоалет во Словенија? Како што знам убаво, во Словенија на одморалиштата на автопатите постојат и туш кабини каде што можеш да се истушираш free of charge. Ако си платил, тогаш гадно те зае*ал некој азилант и слободно можеш да го тужиш
Инаку една случка од Бугарија за тоа колку келнерите се поштени, вечно ќе ми остане во спомен...
Седиме на шанк во еден клуб и до мене седи една девојка од Норвешка. Нарачувам пиво, давам (да речеме еден лев) и добивам пиво. Нарачува девојката пиво, дава 2 лева и добива пиво. Два три пати така и на крај и реков на девојката: Ај ако сакаш дај ми ги парите за јас да ти купам пиво! Ме гледа чудно и ми ги дава нејзините пари, му давам на келнерот два лева и добивам две пива и и ги давам на девојката. Девојката се изненади. И објаснив дека келнерите ја вртат пошто не знае колку е пивото, зошто нема ценовник. Таа ми кажа дека сите нејзини пријатели и познаници плаќале во 2 лева за пиво. Келнерот ме пцуеше како да сум му ја украл жената
Такви случаеви има колку сакате.