Детски Бисерчиња!

• Креатор на темата Креатор на темата El 'Borracho
  • Време на започнување Време на започнување

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Локација
Прилеп
Вака. Мајка ми е наставник на деца до четврто одделение ( или петто како иди сеа ова со деветолеткава ) и баш сега прегледуваше писмени вежби. Зедов да прочитам од едно и се искинав смеење и си реков морам да го споделам и со вас... инаку некои печатни и граматичи грешки се намерно оставени ( ја доловувам целосната слика ):vozbud:

Мојот омилен предмет​
Мојот омилен предмет ми е ликовно: затоа што јас сакам кога ќе пораснам да бидам уметник. затоа што многу убаво цртам,затоа што уметниците многу и наградуват затоа што ќе купи некој човек и ќе се фали дома со мојата слика што сум ја сликав јас. Ќе бидам нај познат во целата Макдониа и ќе шетам низ цели држави.​

ако знајте и вие некое вакво детско бисерче слободно пишете

Вака. Мајка ми е наставник на деца до четврто одделение ( или петто како иди сеа ова со деветолеткава ) и баш сега прегледуваше писмени вежби. Зедов да прочитам од едно и се искинав смеење и си реков морам да го споделам и со вас... инаку некои печатни и граматичи грешки се намерно оставени ( ја доловувам целосната слика ):vozbud:

Мојот омилен предмет​
Мојот омилен предмет ми е ликовно: затоа што јас сакам кога ќе пораснам да бидам уметник. затоа што многу убаво цртам,затоа што уметниците многу и наградуват затоа што ќе купи некој човек и ќе се фали дома со мојата слика што сум ја сликав јас. Ќе бидам нај познат во целата Макдониа и ќе шетам низ цели држави.​

ако знајте и вие некое вакво детско бисерче слободно пишете

што има овде бисер ? па оваа е добро размислување за дете од 8-10 год детето си има машта, и ти маштаеш за нешто што сакаш да бидеш во животот и да ти се оствари тоа

што има овде бисер ? па оваа е добро размислување за дете од 8-10 год детето си има машта, и ти маштаеш за нешто што сакаш да бидеш во животот и да ти се оствари тоа

Why so serious?!

Не е кизнај колку урнебесно смешно ама е интересно. И мене баш тоа ми е смешно што и јас како мал си правев болни филмчиња на кои и сега си се смеам. Не е ова за сеир ти ако бараше.... ова е чиста искреност на една млада душа која често е интересна

Им се смееш на 10 годишни деца, а има 18 годишни, на дел од нив им предава мајка ми, што уште не знаат да пишуваат, а не па да се изразат како што треба. Е тоа е за смеење, па бога ми и се смеам кој ги читам тестовите :)

Ајде де не го пиша на детето името,каде е смислата за хумор?
Финтата му беше да започне тема па да продолжиме со некои слични работи.Се на форумов ли мора да се дочекува на нож?

Majка ми предава во гимназија, и секогаш ги читам тестовите и се газам од смеење.

Ај нареден тест ќе скенирам и ќе ви дам да читате.:vozbud:

Majка ми предава во гимназија, и секогаш ги читам тестовите и се газам од смеење.

Ај нареден тест ќе скенирам и ќе ви дам да читате.:vozbud:
Каде предава, ако не е тајна ?:back: :icon_lol:

Најпцуени/најколнети деца се тие што имаат мајки професорки :icon_lol:

Јас кога ќе пораснам ќе бидам ѓубреѓија.
Порасна не е ѓубреѓија, поздрав од срце до мојот другар.

Чек да направиме еден нов тест и ке ви ги копирам најмудрите од нив... ма некои не знаат името да си напишат

Најпцуени/најколнети деца се тие што имаат мајки професорки :icon_lol:
Пцуени не пцуени, не ми смета без учење сите петки да ги иам. :)

Имаш појше време за девојки, забава и друго.

Да бе... посебно кога мајка ти ке примети дека не си учел: ОДМА ТЕ вади на табла другиот ден!

да ама после на факултет мајка ти оценки ќе ти пишува??? после понатака во животот мајка ти ќе ти ги решава сите проблеми?? ти ќе незнаеш 2+2 колку се. и тато е професор(не јас кај што учам ама сепак се познава со сите што ми предаваат) ама јас се трудам сам да ги добијам оценките. не е убаво вака што се прави и со мене што учи една не знае 2 и 2 колку се сега гледам одлична завршила :nesvest::nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom