Детски Бисерчиња!

• Креатор на темата Креатор на темата El 'Borracho
  • Време на започнување Време на започнување
Вака. Мајка ми е наставник на деца до четврто одделение ( или петто како иди сеа ова со деветолеткава ) и баш сега прегледуваше писмени вежби. Зедов да прочитам од едно и се искинав смеење и си реков морам да го споделам и со вас... инаку некои печатни и граматичи грешки се намерно оставени ( ја доловувам целосната слика ):vozbud:

Мојот омилен предмет​
Мојот омилен предмет ми е ликовно: затоа што јас сакам кога ќе пораснам да бидам уметник. затоа што многу убаво цртам,затоа што уметниците многу и наградуват затоа што ќе купи некој човек и ќе се фали дома со мојата слика што сум ја сликав јас. Ќе бидам нај познат во целата Макдониа и ќе шетам низ цели држави.​

ако знајте и вие некое вакво детско бисерче слободно пишете

оди лечи се гледам ти како размислуваш за твојте 17 год

Пцуени не пцуени, не ми смета без учење сите петки да ги иам. :)

Имаш појше време за девојки, забава и друго.

Девојките нејќат глупи дечки, остај ти ова она кабли врски... :icon_lol:

Девојките нејќат глупи дечки, остај ти ова она кабли врски... :icon_lol:
Oд кај знајш дека сум глуп. Знам физика, историја, математика, филозофија...:pos:Ама сакам да речам дека во секој случај 50% ми е олеснета работата.

Kога беФме помали, кај нас едно и името од тој што препишувал го припишало :vozbud::pos2:

Најпцуени/најколнети деца се тие што имаат мајки професорки :icon_lol:

truefax на моја кожа осеќам:pos2:

Иначе за бисерот:Имавме македонски писмена и темата беше што би направил на местото на Ромео во драмата Ромео и Јулија демек како би се снашол во ситуација "забранета љубов" и еден момак поштено си ги изнел своите размислување и пишал:Ќе си ја грабнам од татко и ќе си ја гушнам ќе ја качам во авион и ќе летаме ќе летаме ќе летаме и ќе слетаме во Германија....(инаку ова е писмена на 16 или 17 годишен момак)

truefax на моја кожа осеќам:pos2:

Иначе за бисерот:Имавме македонски писмена и темата беше што би направил на местото на Ромео во драмата Ромео и Јулија демек како би се снашол во ситуација "забранета љубов" и еден момак поштено си ги изнел своите размислување и пишал:Ќе си ја грабнам од татко и ќе си ја гушнам ќе ја качам во авион и ќе летаме ќе летаме ќе летаме и ќе слетаме во Германија....(инаку ова е писмена на 16 или 17 годишен момак)

Сигурно се заебавал или???:pos2:

Да бе... посебно кога мајка ти ке примети дека не си учел: ОДМА ТЕ вади на табла другиот ден!

Точно е ова...во средно имав еден другар мајка му предаваше во школото а он не беше по учењето и го вадеше на табла...а особено кога она предава а он си збори со другар му:pos2:И викаше-Ристе и Марко на табла! (Ристе беше нејзиниот син)

Татко ми е наставник од прво до четврто.. и еден ден пишувале состав на тема: “Што сакам да бидам кога ќе пораснам„, и некое пишало доктор, друго професор, трето пилот итн. а едно напишало: Јас кога ќе пораснам сакам да бидам пензионер :)
и татко ми го прашал: Зошто сакаш да бидеш пензионер кога ќе пораснеш? и детето одговорило: Па затоа што ништо не работат а зимаат плата :):pos2:

Татко ми е наставник од прво до четврто.. и еден ден пишувале состав на тема: “Што сакам да бидам кога ќе пораснам„, и некое пишало доктор, друго професор, трето пилот итн. а едно напишало: Јас кога ќе пораснам сакам да бидам пензионер :)
и татко ми го прашал: Зошто сакаш да бидеш пензионер кога ќе пораснеш? и детето одговорило: Па затоа што ништо не работат а зимаат плата :):pos2:

ХАХАХАХАХАХ ѕвер браво.:pos2::pos2::pos2:

брат ми 8мо и имаат македонски писмена на тема трепери срцето мое.и ми кажува некој таму од класот напишал дека трепери срцето негово кога гледа шехерезад.:toe: тоа е веќе повеќе за плачење него за смеење ама јебига.тоа е

ОМГ :pos2::pos2: Од новиве генерации се може да се очекува.
Додека спроведував анкети по основниве училишта, од I до IV одделение, во едно од училиштата имаше прашања од типот „Со кого најмногу се дружиш и зошто?“, „Со кого несакаш да се дружиш и зошто?“.. 80% од одговорите беа лудница.. „Со Иван. Затоа што е многу убав и сите женски го сакаат“, „Со Зоки. Затоа што е добар и секогаш се ми дава“... ... „Со Маја. Затоа незнае да каже р“, „Со Тања. Затоа што сите ја мразат. Многу се прави важна“. Лудница, да незнае човек дали да плаче дали да се смее. :)

Баба е дебела затоа што е полна со љубов:toe:

Еве нешто интересно напишано од осмо одделенец на тест по граѓанско...

-Што подразбираме под пртенички имунитет?
Ние подразбираме дека политиката треба да ги заштитува граѓаните треба да биде лојална кон законите и кон граѓаните. На секој политичар мандатот му истекува по четири години, а ако дојде до војна или слично може да му се зголеми мандатот на владеење.

-Какви се изборите за претседател на државата?
со гласање
со давање на неговиот глас
со закон
и без конфликти.
-------------------------------------------------------

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom