Детска тепачка

• Креатор на темата Креатор на темата martini64e
  • Време на започнување Време на започнување
Ако де убаво е тоа, се челичат децата на млади години. Ехее јас со брат ми партал се праевме, ова не е ништо.:)

Hahaha jas ne go staViv vo seir i igri go premestija...

Знам де, не те посочив тебе.

Инаку и јас сум се карала со сестра ми и нормално е да се караат браќата и сестрите, различни карактери а постојано се заедно. Ама не е нормално родителите да ги бодрат во тоа и да се смејат. Се знае како нормално се воспитува дете и да се учи на културно однесување. А тепањето не спаѓа во тоа.
Секој родител треба да ги учи своите деца дека не е тепањето начин за да се добие и исполни некоја желба. Ако им се смее и дозволува да се тепаат, тоа дете и понатаму се ќе сака да добие со тепање.
Ај сите да земат што имаат деца да си ги снимаат во тепачки и да се фалат со тоа и секако на јутјуб да го стават да видат коментари :uvo:.

Знам де, не те посочив тебе.

Инаку и јас сум се карала со сестра ми и нормално е да се караат браќата и сестрите, различни карактери а постојано се заедно. Ама не е нормално родителите да ги бодрат во тоа и да се смејат. Се знае како нормално се воспитува дете и да се учи на културно однесување. А тепањето не спаѓа во тоа.
Секој родител треба да ги учи своите деца дека не е тепањето начин за да се добие и исполни некоја желба. Ако им се смее и дозволува да се тепаат, тоа дете и понатаму се ќе сака да добие со тепање.
Ај сите да земат што имаат деца да си ги снимаат во тепачки и да се фалат со тоа и секако на јутјуб да го стават да видат коментари :uvo:.
Pa pojke brajkata i sestrite se karaat :)

Na roditelkata i fali metla da letne :vozbud:luda ej....so koj pamet....simni se gospode soberi si go kusurot :tapp::pred::pop:

мајката не е во право, ама и не е толку страшно колку што го направивте. Колку силно може да удри едно дете ? Сепак таа наместо да ги сопре и да каже немој, снима :uvo:

п.с И јас очекував нешто појако :duel:

:pos2::pos2::pos2::pos2:Eвааа ахаххах а мајката е ногу болна снима ги децата наместо да ги сопре да не се тепат она...:icon_lol:хаха

Проблемот не е до тепањето на децата, секое дете со брат/сестра се тепа повеќе или помалку, проблемот е во тоа што мајката сето тоа го гледа како забава и гордост што насочува на несоодветно воспитување. Друга приказна е и тоа што си ги ставила на интернет да и тераат мајтап на децата. Немам разбирање а ниту пак гледам некој хумор во видеото.

А 100 % сте сигурни дека е мајката дека она ги снима може комшиката е може братучетка нивна може поголема сестра може сосема трет да биде

А 100 % сте сигурни дека е мајката дека она ги снима може комшиката е може братучетка нивна може поголема сестра може сосема трет да биде
А ти глув си кога детето ја вика мамо?

oти толку буквално сваќате не ми е јасно за секоја ситница, може мајката е во другата соба па за тоа детето ја вика ја вика мајката ништо не се знае :)

Уште штом ги снимала децата се гледа каква е мајката:nesvest::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom