Депилирани мажи: да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Depilirani mazi-da ili ne?

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
Не сакам депилирани машки. Жити се, машки се. Депилирањето остаете ни го нас, на женските. Што има маженствено во депилирано машко? Некако... педерски делува. Машко треба да биде грубо, а не нежно ко бебина гузица.

Не сакам депилирани машки. Жити се, машки се. Депилирањето остаете ни го нас, на женските. Што има маженствено во депилирано машко? Некако... педерски делува. Машко треба да биде грубо, а не нежно ко бебина гузица.

Бебина гузица :pos2:
Како и да е, и јас мразам машки депилирани, особено на нозе или на раце :nesvest: Толку геј ми изгледа,невероватно. Мажественост- нула. Единствено прифаќам под пазуви и на она место...На гради, шо знам,сеедно,мада секси ми е со влакна. Инаку на други места, јок.

Како и да е, и јас мразам машки депилирани, особено на нозе или на раце :nesvest: Толку геј ми изгледа,невероватно. Мажественост- нула. Единствено прифаќам под пазуви и на она место...На гради, шо знам,сеедно,мада секси ми е со влакна. Инаку на други места, јок.

Да, да, јас заборавив да кажам. Фала што ме потсети. За тоа и јас оправдувам, чисто само заради хигиена, и ништо повеќе

ако е многу влакнест ке треба да се издепилира а ако има колку што треба (нормално) тогаш немора. :)

И јас сум против депилираните мажи, оправдувам само под пазуви и кај интимниот дел... еден другар депилираше нозе и гради толку смешен ми беше што влице му се смеев и му кажував дека као некој педер е али то е то.а жените нека си се депилираат пошто ако не се депилираат кизнај на што ќе личат.

Неможам да му се изначудам на процентов. Шо е ова 75%. Срамота срамота срамота срамота и по стотти пат срамота ,све женишта ..

sakam maski so vodat griza za sebe a osobeno za svoeto telo taka da nemam nisto protiv toa

ма ако ме сака таа , ќе ме сака и со влакна и без ахахах ,
депилацијата е педер4ење без потреба , дури гадно ми е кога ќе видам депилирано машко

Дебилно е бе... ко ќе видам онака некој нозе си депилирале или раце или цицките.. за нигде..

Ја сака мазно маже :) Ако можа ја да трпа болка и да се депилира ќе трпит и тој :helou:

Раце и нозе нема теорија... нема потреба едноставно..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom