Депилација

DEPILACIJA-STROGO za DEVOJCINA!za maski nikako
na nasn maskite gospod ni dal poveke vlakna od devojcinjata i ne treba toa da go otfrlame!PRASANJE DO ONIE KOI PRATAT FUDBAL?KE TEPA LI VECER REAL?

M.C. напиша:
DEPILACIJA-STROGO za DEVOJCINA!za maski nikako
na nasn maskite gospod ni dal poveke vlakna od devojcinjata i ne treba toa da go otfrlame!PRASANJE DO ONIE KOI PRATAT FUDBAL?KE TEPA LI VECER REAL?

Vo golema greska si brat .... zasto mislis deka toa e strogo samo za devojki?
Ja se depiliram stalno i toa ... kako idam na sisanje taka idam i na depilacija, n stanuva zbor za toa dali e za maski ili za zenski ..nego za higiena!

Redovno odam na depilacija samo mnogu e loso sto treba da cekas da porasnat malku vlaknencata za da moze ubavo da se izvadat pa mnogu pati taka dodeka cekam (ako mi e hitno) znam da se podruzam so bricot ama taka posle nekolku bricenja...nejkam ni da se potsetam kolku boli

леле абе јас у лето си ги средувам нозете на депилација.
интимните делови со брич (не сум пробал депилирање)

шубе ми е на козметичар да идам ај препон и гз фати ме да и казам?
Чаре ?????

Како да и кажеш така?:icon_lol: Ме насмеа да не пукниш!

Ќе си кажеш дека сакаш целосна депилација, зошто срамота да и кажеш дека сакаш препоните и задникот да ти ги среди? Или срам ти е да се слечеш пред козметичарката?:icon_lol:

се депилирам 10 години кај козметичар затоа што восокот е најдобрата варијанта за влакната.не се секавам на болката бидејки со време се навикнуваш на депилацијата.сега е вистинско задоволство кога одам да се депилирам.а за тоа дека и машките треба да се депилират........треба заради хигиена

лелее ме потсетивте дека требит да се депилирам :nesvest:
користам депилатор од цептер веке 3 години и супер ми е.
пред то користев ленти од veet ама имав многу поткожни влакна и престанав да ги користам.ама тешко поднесувам болка бее:( а и мн. осетлива кожа имам и целата се вцрвенувам после то.ама се исплаќат,се осекам преубо :je:

Највеке ми се допага депилатор машинчето кога се работи за подколена и раце.Останатото да се препушти на козметичарка поради тоа шо болката е 1 секунда или па може проблемот е до мене...немам срце да доближам депилатор до поинтимните места...

Инаку користам апаратче
И јас користам апаратче , но ми се чини многу подобро и од жилетите и од восокот

P.S. Еден совет (мене ми беше даден од една искусна козметичарка) : пробај да се депилираш по завршувањето на месечниот циклус - тогаш е побезболно

И јас користам апаратче , но ми се чини многу подобро и од жилетите и од восокот
Сум чул дека со апаратчето ако претераш има некои негативни ефекти. Ѓомити вените на нозете попуштале, или така нешто. Има некој инфо за ова?

Не зезај Форчн, од машка гледна точка ќе ти кажам...
Нема ништо ко брич.
Фати бричено ноџе - стакло! :twisted:
Фати депилирана нога - рапаво! :evil:

nema vrska, bas depilirani noze se pomazni, od bricot mnogu brzo pocnuvaat da ti rastat vlaknenca, ama ako vo posleden moment ti tekne deka suknjicka ke nosis, bricot ti e sekogas dostapen :nesvest:

сакам да направам депилација на препони значи све :) арно ама, ми е срам да се слечам на козметичар бе :kesa:
ај дома сама ќе пробам ова она, ама некако не е тоа тоа.....
а со брич ич не е убо, се црвени местото бегај...
ама ми е срам бе... знам видела илјада пи*ки козметичарката :) ама ми е незгодно некако....а и многу боли?:nesum:

depilacija e klucot...ama pred depilacija bez 5 dijazepami ne sum otisla odamna..nesto sto najveke boli-DEPILACIJA na intimni delovi...toa e edinstvena pricina za koja bi sakala da bidam masko:)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom