Денов е совршен за...

• Креатор на темата Креатор на темата Nelogichen
  • Време на започнување Време на започнување
За шетање, за лежење во кревет и да го гледа човек така стуткан во кебе дождот, ма за се е совршен!
Прекрасен е денов, прекрасен е дождов!:pipi:

За спиење за едно чудо сабајле станав во 11..лелле од кога не сум станала толку доцна

Совршен е за романтика...за спиење( иако нема да спијам ), релаксација на мозокот и уживање:tv:

И повеќе од совршен,како створен е за спиење,или евентуално дремење,лежење у кревет,без око да ми трепне за обврски и слично,само да си лежам или уште подобро спијам,а надвор да врне и уште повеќе да ме заспива.
Само заради ова обожавам дождливи денови,тмурно е,небово сиво,воздухот не премногу ладен,доволно колку само за да се ужива у ќебето кое ме обвиткува,и иако не е тивко,си замислувам тишина,што ме тера уште повеќе на спиење...

А сега да се вратам назад у реалноста,имам за учење,така да ништо од спиењето,лежењето,одмарањето.Заш нема вакви денови у лето бе?Мора летово да биде неподносливо топло.Не важи,не играм вака.

За седење на кајгана,мсн и играње GradnBilliards... :wink: и за спиење нормално ама ретко кога можам да спијам од комшиве,ајт позз :helou:

За уживање дома...ама некој треба да оди на школо:jaj::jaj::uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom