Ден на левучари

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај нека ни е среќен празников ! :)
Од левучарите што ги знам, имам добиено впечаток дека се ептен надарени за цртање.Вас ве бива ли за цртање?И да, обично се прилично интелигентни луѓе:).
Поздрав до сите левучари (особено до тој што ми црташе цртежи за ликовно во средно, пошо јас сум труп за тоа):D
јас сум ТРУП за цртање :P

Да ни е среќен празникот.....јас вака малку со задоцнување :)

Од левучарите што ги знам, имам добиено впечаток дека се ептен надарени за цртање.Вас ве бива ли за цртање?И да, обично се прилично интелигентни луѓе:).
Поздрав до сите левучари (особено до тој што ми црташе цртежи за ликовно во средно, пошо јас сум труп за тоа):D

Јас појма немам од цртање а и повеќето што ги знам левучари не се воопшто надарени за цртање :)

Нека ни е честит празникот, со мало задоцнување! :)
Инаку како левак, морам да се пофалам дека сум доста надарена за цртање. :) А и интелегентна :P :ROFLMAO:

Нека ни е честит празникот, со мало задоцнување! :)
Инаку како левак, морам да се пофалам дека сум доста надарена за цртање. :) А и интелегентна :P :ROFLMAO:
ќе те викнам да ми црташ кога ќе имаме оценување по ликовно(y)...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom