Ден или Ноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

Ден или Ноќ?

• Вкупно гласачи
    323
Сите горе наведени ми се свиѓаат

Noc definitivno .....moze i izgrejsonceto .....denot cesto go prespivam :poss:

Ноќ дефинитивно. Има нешто маѓично смирувачко во неа. Се се одмара и се подготвува за нов почеток. Едноставно убаво...

od polnokj pa sve dur ne se razdenit... sakam i nok ama i izgrejsonce

najveke ja sakam nokta so jakite zurki i najvaznite slucuvanja. posle toa mi sleduva relaksiranjeto posle 12 ( so go obazavam) i na kraj izgrejsonce koga se pocnuva od novo. a ne go sakam denot oti ne mozam da se dospijam zaradi sonceto

izgrejsonce mene mi e naj ubavo, posebno koga sum vo bogomila so drustvo, i mnogu cesto sedimie i cekame sonceto da se pojavi ...:)

Најубав период од денот е изгрејсонцето поготово ако сте негде покрај езеро со девојка/дечко како на пример покрај Канео. Ако не сте биле треба да отидете пошто е нешто неверојатно.

Изгрејсонцето го обожавам. Иако ретко го гледам, кога сум будна многу сакам да застанам пред прозорецот и да го набљудувам.

Denot e daden od gospod sto znaci sekoja sekunda e ubava zavisi samo so kogo i kako ste ja pominale.

Najmnogu sakam nok,ni izgrejsonce,ni zajdisonce,tuku prava nok,odkoga ke se stemni pa dodeka se razdeni.Najmalku sakam rano sabajle,mene togas mi e najslatkoto spienje,a najdobro funkcioniram navecer.Ponekogas i da imam nekoja rabota ja ostavam da ja zavrsam navecer,togas nekako mi e pomirno,pospokojna sum,ne me voznemiruvaat i ne me davat tolku kako preku den,i super mi e.

се од зајдисонце до изгрејсонце!

ko nok nema nisto podobro :)

Баш вечерва многу ја сакам! незнам зашто али се осеќам ладен али кога ќе се допрам горам цел! а се тресам од што ми е ладно, а пот ми тече од челото!
ЈА ОБОЖАВАМ НОЌВА!!!

Izgrejsonceto najmnogu mi se dopaga..... sjajot, ubavinata, prekrasnata gletka, i da ne nabrojuvam mnogu e ubavo. I mnogu sakam koga se vrakam sabajle doma i koga ke si sednam na terasa i gledam koga izgreva sonceto..... auu mnogu e dobro:je:

Јас па мислев анкетава е дали сакаме повеќе ден од ноќ ама нема врска јас ќе си одговорам.

Повеќе го сакам денот од ноќта, никогаш не сум сакал да останувам цела вечер буден и цел ден да го преспивам. Поарно ми е да си легнам 12-1 и да станам 8-9 за да го "искористам" целиот ден отколку да си легнам во 6 насабајле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom