- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Да ова го опфаќа едниот дел од темата.
Вториот дел беше за директното енергетско влијание на овие темни ентитети демони.
Пријател, колку си ти избеган, Турчин бос не те стига...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ова го опфаќа едниот дел од темата.
Вториот дел беше за директното енергетско влијание на овие темни ентитети демони.
Пријател, колку си ти избеган, Турчин бос не те стига...
Златкорис,мислам дека злото е целосно пројавено, избезумено е од моќта која ја добива од нашиот страв. Незнам дали приметуваш, но од сите страни има само изливи на бес и гнев. Секој енергетски вампир за да опстане провоцира, неправедно обвинува се со цел да предизвика дизбаланс, да те вовлече во неговата игра и нормално да ти ја исцица енергијата. Сироти незнаат дека брзо ќе бидат анихилирани од Универзумот, хаосот има краток здив.Да ова го опфаќа едниот дел од темата.
Златкорис,мислам дека злото е целосно пројавено, избезумено е од моќта која ја добива од нашиот страв. Незнам дали приметуваш, но од сите страни има само изливи на бес и гнев. Секој енергетски вампир за да опстане провоцира, неправедно обвинува се со цел да предизвика дизбаланс, да те вовлече во неговата игра и нормално да ти ја исцица енергијата. Сироти незнаат дека брзо ќе бидат анихилирани од Универзумот, хаосот има краток здив.
Златкорис,мислам дека злото е целосно пројавено, избезумено е од моќта која ја добива од нашиот страв. Незнам дали приметуваш, но од сите страни има само изливи на бес и гнев. Секој енергетски вампир за да опстане провоцира, неправедно обвинува се со цел да предизвика дизбаланс, да те вовлече во неговата игра и нормално да ти ја исцица енергијата. Сироти незнаат дека брзо ќе бидат анихилирани од Универзумот, хаосот има краток здив.
Жалам што се препозна во текстот, не беше насочен кон никого посебно. Немам кон никого негативени чувства ниту страв. Овде сме да дискутираме, а единствено различните мислења доведуваат до развиток. Твоето постоење не е без причина, пронајди ја смислата за своето постоење и продолжи, се надевам по патот на вистината .Ме фати, јас сум енергентски вампир и ми треба енергијата на златкорис...
Плаааааааааааши се од мене...
Ама од друга страна, ќе бидам анихилиран ???? од Универзумот, така да имам краток здив...:pos2:
Не пишувам во асоцијации и не мислам на никого посебно.Да не асоцираш на Атеист и Дбацк?
Да не асоцираш на Атеист и Дбацк?
Онака како што е срочен првичниот пост мислам дека авторот на темава повеќе наклонува кон астралните влијанија од негативна природа, значи: елеменатли, елементари, демони (иако и тие се во суштина елементали).
Онака како што е срочен првичниот пост мислам дека авторот на темава повеќе наклонува кон астралните влијанија од негативна природа, значи: демони .
Може ли да кажеш од каде ти се информацииве? И зошто мислиш дека злото делува само на земјата? Или пак мислеше дека само таму ќе ја изгубело власта?...А да, и што претставува за тебе зло?Да злото сега ја достигна својата најголема сила која ја црпи од човештвото и веќе не се прикрива,
старите викаат "ѓаволот излезе на мегдан".
И сега делува со сиот свој бес затоа што наскоро ќе ја изгуби власта врз Земјата.
Може ли да кажеш од каде ти се информацииве? И зошто мислиш дека злото делува само на земјата? Или пак мислеше дека само таму ќе ја изгубело власта?...А да, и што претставува за тебе зло?
Незнам зошто имаш такво чуство! Јас само прашав што претставува злото за дечково!Зошто имам чуство дека го браниш злото?
Свесен си за ситуацијава?
Без разлика дали постои или не, и како и да е дефинирано.
Нема везе, најверојатно грешам...ама чисто онака да ти спомнам.Незнам зошто имаш такво чуство! Јас само прашав што претставува злото за дечково!И од каде му се тие информации.
Јас во една друга тема, му посочив на zlatkoris дека различни нешта се зло за различни луѓе! На пример за мене општество каде владеат религозни догми, е олицетворение на злото, но за некој верник тоа е добро! Така да нема апсолутно добро и апсолутно зло, а ако не се дефинира што претставува за некого зло, тогаш лесно доаѓа до недоразбирања.Нема везе, најверојатно грешам...ама чисто онака да ти спомнам.