мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 23.380
- Поени од реакции
- 30.616
Pa mnogu jasno, ne sum od Pariz jasЗнаеш како и каде се садат сончоглед, лубеници, дињи и тикви, така?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa mnogu jasno, ne sum od Pariz jasЗнаеш како и каде се садат сончоглед, лубеници, дињи и тикви, така?![]()

На некои и дедо.
Јас не се вброив во домаќините, јас сум само надворешен набљудувач, загрижен за демографијата во Македонија![]()

И Викса мислам дека е у друштвото со горниве.Немој да се грижиш. Вот чека дете. Чолизмо има дете. Рон е дете. Има деца))
Не некои не им е пишано ете.
Zensko masko, nekoj pari mi bordji, pa so edno idenjewot мислам дека е женско

На аутостоп. После си продолжуваш со патот.Pa mnogu jasno, ne sum od Pariz jas![]()

Највеќе за секс и војска се прави муабет на казаница, од старци 75+Утрински хумор...ме изнасмеа...![]()

Jas i ti ke si zborame za vojska deka vojnicki, ostaj mladite tamu neka prat kefНајвеќе за секс и војска се прави муабет на казаница, од старци 75+
Нит ебат, нит ги бива за војска, ама не им е забрането да лафат.
Така и јас![]()

Немој да се грижиш. Вот чека дете. Чолизмо има дете. Рон е дете. Има деца))
Не некои не им е пишано ете.
Највеќе за секс и војска се прави муабет на казаница, од старци 75+
Нит ебат, нит ги бива за војска, ама не им е забрането да лафат.
Така и јас![]()

Сега најсериозно, јас ако некогаш би се вратила да живеам тоа би било во некоја порурална средина, сега не џенем од градот ама дефинитивно не во центар.
Ротино, Ропотово, Ирак, Иран, исто ти е....ете тоа не било Ротино, туку Ропотово, ама владе не реагира дека не е точно, добро што не го барав!
Прегледај го приврзокот 486022
@fennel , види ја кривината и сообраќајниот знак, ај вози 170км/ч![]()
Да...сите ја имаат буквата „ж„ во своите имиња...Ротино, Ропотово, Ирак, Иран, исто ти е.