Демографија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
De nabroj i nekoe zensko, so ke prajme site pendraci. Mora balans da ima, proporcionalna zastapensot so vikate vie :свиркам:
I Dambi go zaboraj, so ke prajme bez nego, koj ke ni cita knigi :sneaky:
Па вас не ви требаат женски, вие сте си доволни. Што ќе ви се женски особи?

Јас @Darling и @cholismo сме исто како машки, не не рачунај нас за женски. Еве ја би седела и со @bijons да пиеме винце и да си правиме муабет за природните убавини на Ротино, и околината.

Еве ја би седела и со @bijons да пиеме винце и да си правиме муабет за природните убавини на Ротино, и околината.
...јас на пиво фест застанав кај Ротино сликав штркови и сончогледи и си викам да му се бутнам на владе, па си реков глеј си работа не е живее тој тука! :pos:

Па вас не ви требаат женски, вие сте си доволни. Што ќе ви се женски особи?
Ex zosto ni se, pa koj ke raskreva posle, koj je zamie, iscisti, sredi. Znajs ti deka prav maz od ko ke sedni na masa, posle ne stanva. Znaci treba nekoja da doleva, da nadrobi, do donesi nesto ako prifali, znajs de zensko si, standard zenski raboti :свиркам:

Ex zosto ni se, pa koj ke raskreva posle, koj je zamie, iscisti, sredi. Znajs ti deka prav maz od ko ke sedni na masa, posle ne stanva. Znaci treba nekoja da doleva, da nadrobi, do donesi nesto ako prifali, znajs de zensko si, standard zenski raboti :свиркам:
Не знам, ние се рачунаме исто како машки штом сме опстанале тука. :D

...ете тоа не било Ротино, туку Ропотово, ама владе не реагира дека не е точно, добро што не го барав! :lolzz:

1000021930.jpg

@fennel , види ја кривината и сообраќајниот знак, ај вози 170км/ч ;)

Dosta be samo kukate, a ve tretirame ko kineski kralici :D
A i znajs kako velat, ako saka ke dojdi, ako nejki ke reci deka se plasi od mazmu :sneaky:
Кинески кралици од оние во кинеска продавница 3 за 100? :D

Небитно, ние кинескиот ѕид го изградивме овде трпејќи ве. И тоа е за пофалба.

Ротино, Ропотово кој го е*е, важно е да се најдеме у муабет.
Инаку накај Ротино, по пат за Ресен е греота да возиш брзо, таква убавина треба да се густира.
Автоматски споено мислење:

Кинески кралици од оние во кинеска продавница 3 за 100? :D

Небитно, ние кинескиот ѕид го изградивме овде трпејќи ве. И тоа е за пофалба.
Добро, добро, разбравме дека не кандисувате лесно. Не сНе од вчера и ние.
Ако, ако...

...јас на пиво фест застанав кај Ротино сликав штркови и сончогледи и си викам да му се бутнам на владе, па си реков глеј си работа не е живее тој тука! :pos:
Ke ti velev kaj vide soncogled vo Rotino, ama aj si rekov batali :D

...ете тоа не било Ротино, туку Ропотово, ама владе не реагира дека не е точно, добро што не го барав! :lolzz:

Прегледај го приврзокот 486022

@fennel , види ја кривината и сообраќајниот знак, ај вози 170км/ч ;)
Ropotovo, Rotino, Rosoman, na R se be, sojma veze :D

Ротино, Ропотово кој го е*е, важно е да се најдеме у муабет.
Инаку накај Ротино, по пат за Ресен е греота да возиш брзо, таква убавина треба да се густира.

Добро, добро, разбравме дека не кандисувате лесно. Не сНе од вчера и ние.
Ако, ако...
Чичко Фенеле ти татко можеш да ни бидеш на сите тука, со тебе немаме проблем. :love:

Чичко Фенеле ти татко можеш да ни бидеш на сите тука, со тебе немаме проблем. :love:
На некои и дедо.
Јас не се вброив во домаќините, јас сум само надворешен набљудувач, загрижен за демографијата во Македонија :pos:

На некои и дедо.
Јас не се вброив во домаќините, јас сум само надворешен набљудувач, загрижен за демографијата во Македонија :pos:
Немој да се грижиш. Вот чека дете. Чолизмо има дете. Рон е дете. Има деца :)))

Не некои не им е пишано ете.

Back
На врв Bottom