Ska Maniac
Бараба
Ковачи.Кои занаетчии мислиш дека се неписмени?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ковачи.Кои занаетчии мислиш дека се неписмени?
Bratu, programer e, IT bubble strakach na enter, ziveat vo izoliran svet i se mozda poualeni i od livadarkite, zbesnuvaat od sto imaat. Ostaj go i ne si gubi zivci, za niv samo plocki lepenje ili skele, da se resetiraat na fabricko.По која логика, по нова помодарска ? 80% од татковците ви имаат живеено со неговите родители ама ок они не биле мажи вие стеДа не зборувам дека еден куп од овие „независнисниве“ одма трчаат по пари кај нивните за учество, за плаќање рати и слични работи
Или наоѓаш жена и бидуваш домазет и малку по малку започнуваш да ја предводиш фамилијатаМногу е просто, ако не можеш да си дозволиш покрив(кирија или купиш) и да си ти на чело на фамилијата, не си маж и не зимаш жена.
Инфилтрација.А ти што мислиш, дали мајка ти е добра свекрва?Мајка ми вика кога бев млада бев на страната на снаите, сега се вртам од кај свекрвите, така и јас, имам син истото ме чека![]()

Посебен стан, ако можи и посебен влез, и друго маало, идеално би билоАбе кој нормален ако има стан настрана би живеел во заедница, се слушате ли вие шо пишите ?
Ниту старите сакаат ниту младите.
Тој маж шо не е спремен да се одлепи од мајката не е маж и крај.
Освен ако не живеете во некои палати со дворци како во турските серии тогаш не знам како можи да ви е комотно да живеете во иста куќа со било кој.
Другарка ми со нејзините живеат посебни влезови, куќа модерна палата и нема рајат, мајка и како контролорка седи на прозор и гледа кој дојде на гости, зошто дојде, па оти плачи детето, па претура во кантите дали пиеле алкохол.
И се да е како шо треба ( а нема да е ) нема да има комоција невестата никогаш, под притисок цело време ќе биди и таа нервоза ќе избие во брак кога тогаш.

Мајка ми знае да е досадна со некои муабети, да дофрли некој муабет од типот оти не носи чорапи или ќе настини од капењето такви глупости некој и имам сто пати речено ама воглавно океј е, не се меша и секогаш е на страната на снаата кога има некоја тензија помеѓу нив, женска страна зафаќа.А ти што мислиш, дали мајка ти е добра свекрва?
Ја ова многу пати си го имам размислувано. Зошто ние жените први сме да си ги искритикуваме свекрвите. Еве, ако имаш брат, имаш снаа, мајка ти е свекрва, дали мислиш дека 99% е фер према снаата?
Автоматски споено мислење:
Посебен стан, ако можи и посебен влез, и друго маало, идеално би било![]()
Брале, тоа ти е реалноста, безразлика дали сум плочкар или програмер.Bratu, programer e, IT bubble strakach na enter, ziveat vo izoliran svet i se mozda poualeni i od livadarkite, zbesnuvaat od sto imaat. Ostaj go i ne si gubi zivci, za niv samo plocki lepenje ili skele, da se resetiraat na fabricko.
и нозете му ги миеле снаитеБрале, тоа ти е реалноста, безразлика дали сум плочкар или програмер.
Порано немале и живееле во туѓа куќа и старите ги строеле, им ги вреѓале жените и ќутеле ко мисири. Затоа се сите тие приказни за свекрвата. Тој начин на живот се покажал како дебакл.
Сега кога голем дел од популацијата може да си дозволи сопствен дом, нема таква будала што ќе живее во таква заедница. И не мора да си програмер за тоа.
Не ми се верува после ова напиша цел реферат колку уствари не сте во добри односи.И тоа ви кажува жена шо е во добри односи со свекрва и никогаш си немаме збор префрлено