Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mater im eba Stalin, gi osakati za vek i vekovi, da nemozat nikad vise da prknat.Податоци за Русија.
![]()
![]()
![]()
Мене ми е прво битно на Европа да и иде срање со наталитетот, па после тоа ми е битно на Македонија да и биде добро.
Океј сум кај нас да е било што срање, ако е кај нив посрање. Без разлика што мислиш дека они ќе влечат од кај нас.Колку е повеќе срање нивниот-толку е повеќе џабе што нашиот би бил добар. Они во недостаток на деца и идна работна сила, само би влечеле од кај нас и тоа би било тоа.
Ние баш треба да се надеваме таму да мрднат работите во позитивен правец, па после некако крварењето наше да се проба да се сопре.
Најголем раст(1-3 квартал):Конечно нешто позитивно за нас.
Dobra ti e logikata, so isklucok na eden del, kaj kje bide posranje.Океј сум кај нас да е било што срање, ако е кај нив посрање. Без разлика што мислиш дека они ќе влечат од кај нас.
Они све поише ќе влечат од ИСИС и Конго и затоа нема да има добар живот за наши таму, па помалку ќе идат. Таму све поише и поише ќе биде ко у Карачи, Исламабад, Дака...
Како да ти кажам, општо - не ме занима подобрувањето на Македонија, туку пропаста на Западна Европа.
Кај нас можда е сега посрање од што некогаш ќе биде кај нив. Али има разни начини на срање.Dobra ti e logikata, so isklucok na eden del, kaj kje bide posranje.