Dell Inspiron N7110

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Локација
Skopje
Здраво пријатели :)

Прво им се извинувам на модераторите заради тоа што им отварам работа, но ми треба помош.

Вака, добив на поклон лаптоп Dell Inspiron N7110, е сега на него е инсталиран само оперативниот систем без никакви драјвери, типот ми кажа дека на кутијата има сериски број, и треба само да отидам на официјалната страна на Dell и само да си ги симнам драјверите. Јас го најдов серискиот број но на страната неможам да се снајдам па решив да ви се обратам вас, доколку би можеле да ми помогнете би ви бил благодарен :)

Иам N5110 и коа симнуев драјвери, изгуглав само следно Dell inspiron n5110 windows 7 drivers.
Ти ќе изгуглаш со 7110, многу нормално.

Ти дава резултати, и според линкот у резултат ќе се снајдеш. Воопшто не е тешко, а и не би требало да е различно.

Провери го линков, би требало да најдеш нешто.

Ми прави проблем кога сакам да ги инсталирам, ми пишува Installation aborted, некој совет ?
Симни си програмче Driver Genius го има на замунда, ти пронаоѓа кој драјвери ти фалат, и ти ги симнува сите и ти ги инсталира. Едноставно е.

Симни си програмче Driver Genius го има на замунда, ти пронаоѓа кој драјвери ти фалат, и ти ги симнува сите и ти ги инсталира. Едноставно е.
Фала ти многу

Back
На врв Bottom