Декодирање бесплатно

• Креатор на темата Креатор на темата iwin4god
  • Време на започнување Време на започнување
LG GB 220
Imei 355736034611236
S/N:911KPCA461123
T-Mobile
Blagodaram Odnapred :D

Последно уредено:
Alcatel ot 902 unlock code ?
imei: 861650011082856
vip mk / 902x
Благодарност

Дали може да се декодира и ако да, каде и колку кошта Microsoft Lumia 640?
Ве молам за помош...

Samsung S3650 декодирање од т-мобиле?

Здраво,дали можете да ми помогнете околу декодирање на LG JOY купен од Т-Мобиле пред 2 недели,така ми стои во кутија пошто јас сум на ВИП.
IMEI 359531062626545

Благодарам однапред.[DOUBLEPOST=1452733874][/DOUBLEPOST]
Исклучиво Алкатели,некое ЛГ може да пројде,ЗТЕ,све друго тешко нема шанса.
Здраво ќе може ли код за LG Joy Кодиран на Т-Мобиле? IMEI 359531062626545
фала однапред :)

Последно уредено:
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f88/
Еве ви ја страната за декодирање,одете на темата за alcatel unlock code,и пишувате ИМЕИ-ТО на телефонот и провајдер ид,и чекате да ви пуштат код обични пуштаат за неколку саати(јас не сум чекал повеќе од 3 саати)[DOUBLEPOST=1452875364][/DOUBLEPOST]Немам време да пишувам на темата имам обрвски околу факс. http://www.nck.by/ еве ви уште една,човекот отклучува само алкател телефони бесплатно, може да видете пишува за другите модели колку пари е ,може да му пратите има оставено сметка(не е лажго преку 10 пати сум декодирал од него).Само немој да го преплавете со барања за декодирање. :pos:

Последно уредено:
Здраво дали може да се декодира самсунг галакси с4 од tmobile пошо јас сум на вип

alcatel onetouch idol2 mini s, imei 862419021134837, vip mk, rabotese na t mobile 1den i rikna maticnatA PLOCA koja ja zamenija vo ovlasten servis i kade ne mi davaat telefon popraven koj ne raboti na t-mobile i mi bara da se otkluci mrezata, kako da go otklucam telefonot

alcatel onetouch idol2 mini s, imei 862419021134837, vip mk, rabotese na t mobile 1den i rikna maticnatA PLOCA koja ja zamenija vo ovlasten servis i kade ne mi davaat telefon popraven koj ne raboti na t-mobile i mi bara da se otkluci mrezata, kako da go otklucam telefonot
mobilari ima od 300-500den dekodiranje , nego forum e forum za gaga da se naprai ,da se falime ete sami napraivme nesto sepak fala za ponudata

Здраво дали може да се декодира самсунг галакси с4 од tmobile пошо јас сум на вип
Zdravo druze,barajki nesto drugo na PlayStore pred 2 nedeli slucajno vidov tamu eden program kako za otklucuvanje na samsung galaxy serijata e sea kolku e efektivna neznam, pisi sim unlock i ke ti iskoci nesto galaxy bese.

Последно уредено:
Zdravo druze,barajki nesto drugo na PlayStore pred 2 nedeli slucajno vidov tamu eden program kako za otklucuvanje na samsung galaxy serijata e sea kolku e efektivna neznam, pisi sim unlock i ke ti iskoci nesto galaxy bese.
Aham ima poveke vidov ama neznam dali se sigurni aplikacii ako ne ti e tesko moze da pratis slika da vidam kako izgleda ikonkata fala pozz :) :)

Може ли да се декодира Alcatel m pop IMEI 863039012070185 работи само на ONE.

sony xperia c1505
imei: 356385052244410
работи само на Т-мобиле картичка

Благодарам однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom