Дејвид Коперфилд

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Епа глејте го клипчето погоре, у некој мој пост на оваа тема го имам линкот каде што ПРЕДВИДУВА што ќе се деси.... Во сала, избира РАНДОМ човек од публика и ........ гледајте...

Ако сакате уште клипчиња, слободно кажете, ги имам сите од него :)

Поздрав!

BlAcK_MamBa напиша:
ilusions.
mizi da te mamam

Е да ама типов у очи те глеа и будала те праи.... :zver:

Сте го гледале тоа кога тип од публика го носи на хаваи директно од салата, од бина???????

Е тоа незнам што е, илузија не е...

Toa so lotarijata se staeni nekolku polesni topcinja(He made a deal), A inace ne se soglasuvam so jahuteminal deka magii ne postojat, postojat samo kako sto kaza Mamba "a good magician is a one that never tells his secrets" , da ne zabeguvame od temata , za magii na druga tema inace za Koperfild znam deka tipot ne e povrzan so magija posto neli cital knigi za trikovi i kako sto samiot izjavi "Nema nisto magicno samo trikovi, a trikot go praam spored nekoj plan, no sekogas imam i plan B za sekoj sluvaj.

Еве ви го каде што типов пренесува еден дечко од публика кај татко му на ХАВАИ!!! Само гледајте и објаснете ми, ако има нешто да се објасни!

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Еве ви го каде што типов пренесува еден дечко од публика кај татко му на ХАВАИ!!! Само гледајте и објаснете ми, ако има нешто да се објасни!
Претходно е снимено како одат таму, а сега го пуштаат само тоа како видео. Она што ги снемува, одат под земја некаде, и зема песок (доле има оставено) и потоа пак се крева нагоре.

јахутерминал напиша:
Претходно е снимено како одат таму, а сега го пуштаат само тоа како видео. Она што ги снемува, одат под земја некаде, и зема песок (доле има оставено) и потоа пак се крева нагоре.

Што збориш ти бе?! Дај не се глупирај.. нема објаснение за ова... убаво вели Корун.

Unstoppable напиша:
Што збориш ти бе?! Дај не се глупирај.. нема објаснение за ова... убаво вели Корун.
За се има објаснување брачко. И да знаеш ако се понашаш овака, има репутацијата -10000 да ти стане.

јахутерминал напиша:

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Ако веќе смислуваш нешто, барем смисли го со барем трошка логика... ц.. ц.. ц...

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Ако веќе смислуваш нешто, барем смисли го со барем трошка логика... ц.. ц.. ц...
Имам гледано бе "логичар". Имам гледано нешто слично на ова. Со проѕирни кутии. И пред да се правиш паметњакович размисли малце со црпката.

Ej aj zivit se nemojte da stavate vise klipcinja od Coperfield, pocnav veke da ljubomoram :nerv: . :wink::wink::). Ne be se zezam do sea tie sto gi gledav pola i vise gi svativ kako gi pravi ali toa od scena kao go snemuva mi e neresena misterija.

SkYw4lk3r напиша:
Ej aj zivit se nemojte da stavate vise klipcinja od Coperfield, pocnav veke da ljubomoram :nerv: . :wink::wink::). Ne be se zezam do sea tie sto gi gledav pola i vise gi svativ kako gi pravi ali toa od scena kao go snemuva mi e neresena misterija.

Ај објасни ги тие што си ги сватил како ги праи, баш сакам и ја да научам да праам трикови ко него.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom