Дејвид Коперфилд

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Punisher напиша:
А брат зошто мислиш ти дека има музика на клипот ... за да не се слушне хеликоптерот .... погледни го убаво клипот и ќе видиш дека на почетокот кога почнува да лебди се крева прашина ( што е од хеликоптерот ) ... а можеби ги искористил и истите еден милиметарски конци коишто креваат до 100 килограми со хеликоптерот ... и да те прашам ... никаде не видов луѓе коишто сведочеле на "летањето" освен пејачката Бони Тајлер (мислам дека е таа бидејќи песната е нејзина ) на крајот, што значи може и е фејк направено.

У право си, и ја мислам дека ова може да е фејк, пошо ја го иам глеано тоа кога типов лебди над Grand Canyon, ама има и публика, и све! А ова го најдоб, барајќи го тоа другото клипче, тоа е...

А иначе, идете на YouTube или на Google Video, таму ги има скоро сите клипчиња од типот!

П.С. Нема клипче на кое лебди над бермудки триаглоник (нема логика) туку има клипче каде што од бермудски триаголник, ВАДИ БРОД ОД ВОДАТА КОЈ ИСЧЕЗНАЛ ПРЕД МНОГУ ВРЕМЕ!!!

Еве ви уште едно клипче од типов, па ВЕРУВАЈТЕ, друго нема...

lele kako ja zafrkavase publikata na "prediction"

Ej kakov Frik ej a ova so nozetekoa si gi guska kako go prai toa be leeee LUDAAK !!

Ovoj kao mal majka mu i tatko mu go terale da prai se sto ke mu kazat pa zatoa sea stanal vakov ...... :pos2:

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Еве ви уште едно клипче од типов, па ВЕРУВАЈТЕ, друго нема...

Објаснување? Или некоја теорија. :)

На еден документарец, имаше за Коперфилд дека предвидел која комбинација ќе се падне на лото идната недела, пазете што напраил типот:

Ја запишал комбинацијата на лист, ја ставил во плико, и отишол во најбезбедната банка во америка и го ставил таму да го чуваат до следното извлекување! И, што мислите, на лотото кои броеви биле извлечени? ПОГОДИЛ НЕАРНИОТ!!!

И после си кажа, МОЖАМ ДА БИДАМ НАЈБОГАТИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ, ама не сакам! Типот е ЅВЕР!

П.С. Ги имам СИТЕ негови трикови и илузии на клипчиња, па ако сакате, кажете кое ви треба да го закачам на нет!

Поздрав!

Мене ми се многу интересни, ама не ги имам гледано баш сите. Дај стави некое твое омилено и интересно.

Инаку ова за лотото го имав прочитано.

Андроник напиша:
Мене ми се многу интересни, ама не ги имам гледано баш сите. Дај стави некое твое омилено и интересно.

Инаку ова за лотото го имав прочитано.

Гледај го YOU WON'T BELIVE IT!!!

Добар е, само да не ти е в куќа

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Гледај го YOU WON'T BELIVE IT!!!

Коментари? Пак прекршени огледала или? :)

bibuska напиша:
Луѓе бре!Човекот не е маѓионичар...Тој е ИЛУЗИОНИСТ...а деф. за илузија е кога гледаме работи кои реално постојат(за разлика од халуцинација,гледаме работи што реално не постојат) ,но нашата перцепција и општо мозокот ги извртуваат... плус и типов те убедува дека може да го направи тоа и тебе у потсвест ти влага...така да...
вие сами одлучете се во што ќе верувате
100% se slozuvam so tebe
magionicar e edno , a iluzionist e drugo

uste eden trik
kako velat amerikancite " a good magician is a one that never tells his secrets".

Луѓе не постојат магии се е до трикови, ама типот уште од 7-8 години читал по 1000 страни книги за трикови, сам си кажано. Ѕвер е! А тоа со лотаријата не ми се верува, освен ако не ја местеле лотаријата, па да направиле некој договор со Коперфилд. Друго нема што да е.

ne dobil, tuku dobitnata kombinacija ja pogodvel i ja pogodil

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom