Дејвид Коперфилд

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Mozite i da ne mu vervate na covekot ama toj si e opasen si praj finti jaki :)
ako mozite i vie taka lazete :)

Toa toj sto go prestavuva e se Iluzija,Nissto drugo
Covekot si igra so tvojot um :)

...za mene David C. e premnogu "teatralen" zabavuvach.

Inace dejvid kazano koristi pogolem pocent od mozokot za razlika od nas smrtnicite... Nekda okolu 10%... Ne sum situtna dali bea tolku ili oveke ili pomalku no znam deka mozokot go koristi poveke od nas.
Zamislete sto bi se slucilo dedeka site bi poseduvale 70% od nivniot mozok. ONdnosno koristele. Togas bi bile preintelegentni i neznam sto bi se slucuvala a da ne zborime za maksimalna upotreba....

Pa toa e cela finta kolku upotrebuvas od mozokot, odnosno, sto poveke upotrebuvas to poveke mozes da ja kontroliras energijata.

Пред некој ден на часот по физика учевме многу интересни работи.. не знам дали сте чуле за уникатни материјали, имало кристали кои скокале до 30cm со промена на температурата (зголемување или намалување), така да и не е многу чудна магијата на денешниве магионичари :) и уште нешто, во врска со летањето на Коперфилд, постојат беззвучни хеликоптери (кои се прават да речам по нарачка), па може Коперфилд купил еден таков и врзан на него изгледа како да лета! Кој знае...?!?! :toe:

tipot e samo iluzionist... citav negde deka nasol na nekoj ostrov nekoja bilka koja ce mu go prodolzela zivotot

Unstoppable напиша:
Пред некој ден на часот по физика учевме многу интересни работи.. не знам дали сте чуле за уникатни материјали, имало кристали кои скокале до 30cm со промена на температурата (зголемување или намалување), така да и не е многу чудна магијата на денешниве магионичари :) и уште нешто, во врска со летањето на Коперфилд, постојат беззвучни хеликоптери (кои се прават да речам по нарачка), па може Коперфилд купил еден таков и врзан на него изгледа како да лета! Кој знае...?!?! :toe:
Еве како лета Коперфилд:

јахутерминал напиша:
Еве како лета Коперфилд:

Ако земеш да прочиташ малку по темава, ќе видш дека го има истово клипче од друг постирано тука, и тоа на КАЈГАНА ПЛЕЕР!

И, да не се повторувам пак за клипчево, иди неколку поста поназад, и прочитај се во врска со ова и обавезно види го клипчето кога Коперфилд "со конци" лета над Големиот Кањон (Grand Canyon)!!!

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Ако земеш да прочиташ малку по темава, ќе видш дека го има истово клипче од друг постирано тука, и тоа на КАЈГАНА ПЛЕЕР!

И, да не се повторувам пак за клипчево, иди неколку поста поназад, и прочитај се во врска со ова и обавезно види го клипчето кога Коперфилд "со конци" лета над Големиот Кањон (Grand Canyon)!!!
Другар, знам, имам видено, ама бидејќи Unstoppable не видел, му ги скратив маките да не врти по темава.

Едит:Е ова стварно е

Сигурно сте слушнале дека ја нашол фонтаната на бесмртноста.
Ептен лаже.

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
David Copperfield Flying over the Great Canyon

Типов можете слободно да го наречете Супермен! Ги нема сите способности, ама барем "знае" да лета!

Иначе клипчево е снимено во 1986
А брат зошто мислиш ти дека има музика на клипот ... за да не се слушне хеликоптерот .... погледни го убаво клипот и ќе видиш дека на почетокот кога почнува да лебди се крева прашина ( што е од хеликоптерот ) ... а можеби ги искористил и истите еден милиметарски конци коишто креваат до 100 килограми со хеликоптерот ... и да те прашам ... никаде не видов луѓе коишто сведочеле на "летањето" освен пејачката Бони Тајлер (мислам дека е таа бидејќи песната е нејзина ) на крајот, што значи може и е фејк направено.

јахутерминал напиша:
Другар, знам, имам видено, ама бидејќи Unstoppable не видел, му ги скратив маките да не врти по темава.

Едит:Е ова стварно е
Бате јас не мислам дека е невозможно! Зошто не го свртат да видиме каде што е пресечен, туку нозете и главата е свртена кон публиката!? Друга работа е.. ако е пресечен (а не е) зошто нема крв!? Јас знаеш што мислам!? Дека тоа е киборг (да не речам робот), со ликот на Дејвид Коперфилд.... Важно, дер ис ноу меџик! А иначе го имам гледано овој клип и порано на ТВ... јас тој клип што го барам е кога со лебдење поминал над Бермудскиот триаголник. Поздрав!

abe ima gledano negovo sou, i imase edna fintica koga sedi na stolce i se deli deckovo na dva dela nozete mu se na stolce a trupot na strana. Imam primeteno deka so rakata pritiska nagore nadole edno kako kopcence. Nemozam da mu ja svatam forava bas bas ali toa ti e

Типот бил излузионист...во превод глеаш, ама не е така:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom