Дејтинг во пандемијата

• Креатор на темата Креатор на темата Лопов
  • Време на започнување Време на започнување

Лопов

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.552
Поени од реакции
4.390
Вие кајганџиите можде сте последните луѓе (и кретени) што треба да се обратам, ама је-би-га, на вашиот стев му треба малце романса.
Затоа ме интересира што правите деновиве во врска со таа тема(запознавање и состаноци итн).
Исто така ако имате сеир, испукатејте со тоа прво

Само ако девојката ми покаже негативен ПЦР тест не постар од 72 часа, тогаш може да има нешто повеќе, инаку само за кафеседенка доволно е со маска и да не кашла. :D

Вие кајганџиите можде сте последните луѓе (и кретени) што треба да се обратам, ама је-би-га, на вашиот стев му треба малце романса.
Затоа ме интересира што правите деновиве во врска со таа тема(запознавање и состаноци итн).
Јас надвор не гледам нешто различно од претходно, кафичите се полни, по планиниве врие народ... Твое останува да излезеш и да си ја пробаш среќата :)
Младите Короната ја прогласија за умрено уште од сам почеток :D (не ти ја знам возраста, одам со претпоставка дека не си за геријатрија).

Фала брат! Кретени, кретени, ама и све ебачишта....знаеш ти каде си се обратил.

Со полицискиов час мора да се тера дејтот со преспивање до сабајле. Таман побрзо ќе се зближите :D
Земи зазборија или пушти и јак филм, ќе се занесе, ќе фати полициски и ќе мора да преспие.
Thanks me later.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom