Дефиниција за добра журка?

• Креатор на темата Креатор на темата new_yorker
  • Време на започнување Време на започнување
Добра журка?....Оф, имало моменти кога сум свршавал на јако озвучење, добри цури, бенд, диџеј, продуцент, певаљка, камерен оркестар, хор,....надополнето со луѓе кои ги сакаш (и кои не ги сакаш пошо не ги знаеш :icon_lol: ама битно ок ти е), местолокација, независно дали било журка на плажа, огромно пространство, фестивал на тврдина, ливада, шума, подрум, тиње локал, паб, бар, етц,етц....значи ми влијаеле повеќе фактори - дали има позитив вајб меѓу луѓето (многу клаб звучи ама го мислам општо за каков и да е вид на забава, журка)...комуникацијата на изведувачот/чите со публиката (под дејство, лер, стр8...), присуство на органи на власт и безбедност :icon_lol: , филмот (трипот) во глава итн...:wink: Имаше едно happy време во периодот од 2003-2006та година, ахх да се врати, е тоа беше период на добри журки од секој аспект, па и од птичји дури :icon_lol:

лично според мене најдобрата журка шо ми била во животов
па с наредија едно лето 2-3 месеца скоро секој ден журки
ама секогаш ке ја запаметам онаа кај една другарка во станот во аеродром кога бевме 24(одбрана) екипа од цела Македонија, со изобилие од пиење (а сите пиеја по мерка, добро скоро сите:)) и најинтересниот дел е што сите имавме мп3 плеери,дискмени,телефони, вокмени на уво (така да секој си беше ди џеј за себе)
не паметам некој да седеше таа вечер
или се играше или се лежеше:smir:
лудо и незаборавно

пи ес се молат (другите) двајца(членови) на форумов што присуствуваа да се изјаснат за конкретнава журка - ноу нејмс

За идеална журка... остај ме на Ибица, јас ќе се снајдам. Нема промашај таму.:tv:

За идеална журка... остај ме на Ибица, јас ќе се снајдам. Нема промашај таму.:tv:

Исто :) Или White Sensation у Прага и Амстердам....сон :vozbud:

Идеална журка - добар дј, отворен простор, плажа, мноооогу луѓе, ептен јако озвучување (да го осеќам басот во желудник:icon_lol:) , водка и енерџи, а за друштво шо знам, дечко или другари и без муабети

Или журка на планина на скриено место само одбрано друштво со добра музика и добро озвучување нормално :)

Најбитно е друштвото, атмосферата и ти како се чувствуваш во моментот. Па после, може да биде и ДЈ сет со вотка и ред бул, може да биде кафана со литро-со-литро, а може да биде и рок свирка со пивце. Зависи од расположење.

Ама најубаво е кога е спонтано, затоа што некогаш кога многу планираш на крај може да искочи сосема спротивното.

Ја мислам дека добра журка е онаа шо ќе те испуни и задоволи потполно, без разлика дали ќе биде играње до сабајле - адреналин или ќе седиш и ќе си муабетиш со друштво... сеедно ако ти е убаво.

Ја мислам дека добра журка е онаа шо ќе те испуни и задоволи потполно, без разлика дали ќе биде играње до сабајле - адреналин или ќе седиш и ќе си муабетиш со друштво... сеедно ако ти е убаво.

Поштено, тоа и мене ми е муабетот
icon_cool.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom